Okosóra, okos kütyük

Sony

Linkbuds S (WFLS900N)

Mutasd

Sony

Linkbuds S (WFLS900N)

Maradj kapcsolatban és irányítsd az online és offline világot egyszerre Ultra kicsi, könnyű és szuperül illeszkedő fülhallgató, amely egész nap kényelmes. Természetes környezeti hanggal, fejlett zajszűrő funkcióval, automatikus adaptív hangszabályozással és magával ragadó hangzással rendelkezik. • Mindig bekapcsolva az online és offline világ összekapcsolásához • Ultra kicsi, könnyű és szuperül illeszkedik • Automatikus váltás az optimalizált környezeti hangzás és a zajszűrés között • A Linkbuds S támogatja a High-Resolution Audio Wireless technológiát – köszönhetően az ágazatban átvett LDAC-hangkódolásunknak. • A bolygókék színű LinkBuds S vázának és tokjának egyes részei gyárilag újrahasznosított műanyagból, vizes palackokból és autóalkatrészekből származó műanyagból készültek

Szavazok

Sony

WH-1000XM5

Mutasd

Sony

WH-1000XM5

A Sony valaha volt legfejlettebb zajszűrő fejhallgatója. Fejpánt stílusú vezeték nélküli fejhallgató iparágvezető zajszűréssel, kivételes hangminőséggel, kiváló zajmentes hívásokkal és rendkívül kényelmes kialakítással. • Iparágvezető zajszűrés két nagy teljesítményű processzorral és nyolc mikrofonnal • A lehető legjobb hangminőség egy 30 mm-es, speciálisan kialakított hangszóróegységnek köszönhetően • Kimagasló, zajmentes hívások 2x2-es nyalábformáló mikrofonokkal és (MI-alapú) zajcsökkentő rendszerrel

Szavazok

Acer

Pure cool

Mutasd

Acer

Pure cool

Az Acer új termékeivel rendszeresen hozza el az IF Design díjait, így volt ez ezzel a kettő az egyben légtisztítóval is. Elegáns termékről van szó, ami egy 45 m2-es területet képes tiszta levegővel ellátni. A termék ezen felül képes szűrt, friss levegőt keringetni a lakásban, köszönhetően a beépített HEPA szűrőnek és a ventilátoros mozgásnak. A berendezés karbon szűrője felelős a kellemetlen szagok, illatok megsemmisítéséért, eltűnteti a füstszagot, hatékonyan eltávolítja az összes baktériumot és vírust, továbbá a kellemetlen dohányszagot a lakásban. Az AcerPure termékek a keringtetés sebességétől függően 26dB és 56dB közötti zajszinttel működnek. A termékcsalád minden eszköze rendelkezik alvó üzemmóddal, amely alatt teljesen észrevehetetlen, vagyis akár éjjel is tudjuk használni, hogy friss, tiszta levegőben pihenjen az egész család. Acerpure Cool C2 2in1 légtisztító és ventilátor tehát ötvözi a hasznosságot az esztétikummal, így nem csupán egészséges környezetben élhetünk és dolgozhatunk, de ezen felül szép és dizájnos dísze is lesz a lakásunknak vagy az irodánknak.

Szavazok

Nothing

Ear (1)

Mutasd

Nothing

Ear (1)

A Nothing Ear (1) pehelysúlyú, teljesen vezeték nélküli fülhallgató különleges, átlátszó kialakítással. A londoni Nothing technológiai vállalat fülhallgatója ultrakönnyű, a fülhallgatópár egy darabja mindössze 4,7 gramm súlyú. Ergonomikus kialakításának köszönhetően viseléskor szinte észrevétlen. Kiegyensúlyozott mély, közép és magas hangtartományt kínál, így a zenehallgatást valódi élménnyé alakítja. A Nothing Ear (1) Clear Voice technológiát és három nagy felbontású mikrofont használ, elkülöníti és felerősíti a beszélő hangját, ezzel figyelemre méltó pontosságot biztosít. Az Ear (1) a nyugalomban és csendben is praktikus társ. Az aktív zajszűréssel megszűnik a nem kívánt háttérzaj, így hatékonyan támogatja az összpontosítást. A fülhallgató a töltőtokkal együtt akár 34 órányi használatot biztosít. Az Ear (1) karbonsemleges. A termék karbonlábnyomát a gyártás során megújuló energia tanúsítványok alkalmazásával és további karbonkreditek vásárlásával ellensúlyozza a vállalat.

Szavazok

Garmin

Venu® 2 Plus

Mutasd

Garmin

Venu® 2 Plus

A fényes AMOLED kijelzővel rendelkező gyönyörű, GPS-es Venu® 2 Plus okosóra tökéletes kiegészítője a mindennapoknak. Fogadj e-maileket, szöveges üzeneteket, értesítéseket és hívásokat a csuklódon, akár Android vagy iOS telefonod van. Elegáns rozsdamentes acél kerettel és kényelmes szilikonszíjjal rendelkezik. Egész napos egészségfigyelésének köszönhetően láthatod tested energiaszintjét, megnézheted véred oxigén telítettségét, megtudhatod stressz-szinted, nyomon követheted menstruációs ciklusodat vagy terhességed szakaszait. Naplózd napi folyadékbeviteled és fogyasztásod, emlékeztetőt kapsz, ha célszerű hidratálnod. Pontozva láthatod alvásod minőségét, illetve annak szakaszait is. Az óra folyamatosan méri pulzusodat és riaszt, ha túl magas vagy túl alacsony értéket észlel. Kövesd nyomon több mint 25 alkalmazás segítségével kültéri vagy beltéri tevékenységeidet. Fizess egyszerűen a Garmin Pay érintésmentes szolgáltatással. Akár 9 napos üzemidő egy töltéssel.

Szavazok