Telefon

ASUS

Zenfone 9

Mutasd

ASUS

Zenfone 9

A kompakt, stílusos és villámgyors Zenfone 9 tökéletesen elfér a kezedben, ugyanakkor ütős teljesítményre képes a csúcskategóriás Snapdragon® 8+ Gen 1 mobil platformnak és a hosszú élettartamú 4300mAh-s akkumulátornak köszönhetően. A gyönyörű képekért és stabil videókért a továbbfejlesztett kamerarendszer felel, mely egy 6 tengelyű hibrid gimbal stabilizátorral is rendelkezik, így tökéletesen stabil fotókat és videókat készíthetsz.

Szavazok

Sony Xperia

Sony Xperia

Mutasd

Sony Xperia

Sony Xperia

Xperia 1 IV okostelefon 4K HDR 120 képkocka/mp videofelvétellel mindhárom objektíven, az Alpha képalkotási technológiának köszönhetően valós idejű Szem Auto Fókusz -funkcióval 4K felbontású HDR OLED kijelzővel Az Xperia 1 IV a Sony legjobbját nyújtja minden felhasználónak és alkotónak. Videósok és fotósok számára rendkívül hasznos, a mobiljátékosok számára pedig – legyenek azok eSport-játékosok vagy streamelők – jelentős előnyöket biztosító funkciókat kínál. A zene szerelmesei a Sony több évtizedes hang- és zenei szakértelmét, valamint a dalfelvételeknél stúdiós hangzást biztosító új Music Pro előnyeit élvezhetik. A mozirajongók pedig a valaha volt legtisztább képpel rendelkező 4K HDR 120 Hz-es okostelefon-kijelzőt fogják értékelni.

Szavazok

Samsung

Galaxy Z Fold4

Mutasd

Samsung

Galaxy Z Fold4

A Samsung Galaxy Z Fold4 különleges kialakításával és elegáns külsejével szinte bárhonnan kitűnik. A készüléken a multitasking minden korábbinál könnyebbé válik, így egyszerűen több dolgot is elintézhetsz, akár útközben is. A keskenyebb kávának és a még jobban elrejtett kijelző alatti kamerának köszönhetően a lélegzetelállító 7,6 hüvelykes Infinity Flex, határtalan hajlítható kijelző igazán nagy képernyőfelületet kínál, hogy elmerülhess abban, amit csinálsz. A Galaxy Z Fold 4 okostelefonnal a továbbfejlesztett 50 megapixeles nagylátószögű objektívnek, valamint a 30-szoros Space Zoom, ultranagyítás funkcióknak köszönhetően lenyűgöző képeket és videók készíthetsz. Az egyedi formatervezés és a klasszikus árnyalatok elegáns kombinációja pedig minden egyes kihajtásnál magához vonzza a tekintetet.

Szavazok

Xiaomi

Redmi Note 11S

Mutasd

Xiaomi

Redmi Note 11S

Redmi Note 11S - 108MP-es szakértő A népszerű Redmi Note modellcsalád 2022-es szériája egy újabb szintre emeli elődei hírnevét, tovább kényeztetve a felhasználókat. A káprázatos AMOLED kijelzőt kiegészíti a 90 Hz-es frissítési arány, ami még gördülékenyebbé teszi a tartalomfogyasztást. Hatalamas akkumulátorát 33W-os gyorstöltéssel, 1 óra alatt feltöltheted. • MediaTek Helio G96 nyolcmagos processzor • LPDDR4x RAM • UFS 2.2 háttértár • 6.43” AMOLED kijelző FHD+ (1080 x 2400) felbontás | 90 Hz-es képfrissítés • 5000mAh akkumulátor, 33W-os Pro gyorstöltés támogatás • Quad AI főkamera (108MP+8MP+2MP+2MP) • 16MP-es előlapi kamera • 2db nanoSIM foglalat + dedikált microSD slot • oldalra – a bekapcsoló gomb alá – szerelt ujjlenyomat-érzékelő • 3.5mm-es jack csatlakozó, USB-C port, infraport • sztereó hangszóró

Szavazok

Nothing

Phone (1)

Mutasd

Nothing

Phone (1)

Az új Nothing Phone (1) okostelefon hátlapján található Glyph interfész a kommunikáció új eszköze. Egyedi fényminta azonosítja a hívó felet, mutatja az értesítéseket, az akkumulátor állapotát és még ennél is többet. Az elegáns, egyedi megjelenés tartósságáról kétoldalú Gorilla® Glass gondoskodik. A különleges duál kamera két 50 MP-es érzékelővel bír. A videók kivételesen egyenletesek, rázkódásmentesek. Stúdió minőségű beépített fényekkel és az éjszakai móddal magával ragadó felvételek készíthetőek, az aktuális fényviszonyoktól függetlenül. Mindezt a kijelző gazdag színei és kontrasztjai hozzák közelebb, az adott környezeti viszonyokhoz igazítva. Az élményt pedig adaptív, 120 Hz-es képfrissítési ráta, nagy fokú reszponzivitás és energiahatékony működés teszi teljessé. A Nothing Phone (1) 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült. Műanyag alkatrészei több mint 50%-ban bioalapú vagy újrahasznosított anyagot tartalmaznak.

Szavazok

Samsung

Galaxy Z Flip4

Mutasd

Samsung

Galaxy Z Flip4

A Samsung Galaxy Z Flip4 készülék segítségével megoszthatod a stílusod a világgal. Az összehajtható telefon izgalmas árnyalatai szinte mindenhez illenek, így többé nem kell a telefonodhoz öltözködnöd. A kisebb méretre összecsukható, sokoldalú Galaxy Z Flip4 egy kompakt okostelefon, hiszen mikor nem használod a legkisebb retikülödben is kényelmesen elfér. A személyre szabható, 1,9 hüvelykes fedőképernyővel pedig még több lehetőség nyílik, hogy megmutasd a stílusod. Alakítsd a kedved szerint, használj videókat, fotókat vagy akár a saját AR-emojidat, hogy még egyedibbé varázsold az óralapot! A kezedben rejlő lehetőséggel hozzáigazíthatod a telefonodat az aktuális hangulatodhoz, az időjáráshoz vagy a ruházatodhoz. A FlexCam, kamera hajlított mód segítségével most bárki könnyedén meghódíthatja a közösségi médiát. A kéz nélküli használat, szabad utat engedve a rendezői nézőpontok tárházának, lehetővé teszi, hogy friss, új szögekből filmezd magadat és barátaidat a legfontosabb pillanatokban.

Szavazok