Nem gondoltuk volna! A Stranger Things szereplője elárulta, mi miatt csúszott le majdnem híres szerepéről

Sadie Sink
Forrás: Axelle/gettyimages
Facebook
Twitter
Pinterest

Azt hiszem, nehéz lenne a Stranger Thing karaktereit más színészekkel elképzelni, pedig az egyik legfontosabb karakter, Max szerepéről kishíján lemaradt az őt eljátszó Sadie Sink.

A 20 éves színésznő egy nemrég készült interjúban osztotta meg az újságírókkal és a rajongókkal, hogy a meghallgatáson többször is belekötöttek a korába. Sőt, majdnem fel is adta az elején, amikor 14 évesen „túl öregnek” tartották a szerephez.

Csak könyörögtem és könyörögtem nekik, hogy adjanak több szöveget, hogy valami frisset mutathassak nekik.

- mondta.

Végül a casting csapat úgy döntött, megnézik, hogyan működik a kémia közte és Gaten Matarazzo, illetve Caleb McLaughlin között, akik Dustint és Lucast alakítják a Stranger Things műsorában. Ez annyira meggyőzőre sikerült, hogy Sadie-t még aznap kiválasztották Max szerepére, amivel elképesztően pozitív kritikákat zsebelt be a szakmabeliektől és a rajongóktól is egyaránt.

Úgy gondolom, hogy az iparban való részvétel sok mindent felgyorsít, és gyorsabban is érsz. De a legtöbb esetben ez annyira szórakoztató, mert a szereplők együtt élik át.

Maga a sorozat 13 Emmy-jelölést kapott a negyedik évad miatt, bár egyik jelölés sem szólt kifejezetten a színészeknek. Ettől függetlenül egy egész világ imádja a sorozatot, amelynek 5. évadára valószínű jó sokat kell még várnunk.

Ezt olvastad már?

Galéria / 9 kép

Ők a Stranger Things sztárjainak való életbeli párjai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok