A Stranger Things csillaga függőségeiről vallott: már 7 és fél éve józan

A Stranger Things csillaga függőségeiről vallott: már 7 és fél éve józan
Forrás: Arturo Holmes/WireImage/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Kevesen tudják, de a színész fiatal kora ellenére nagy megpróbáltatásokon ment már keresztül.

A Stranger Things 4. évadja nemcsak fordulatokban volt gazdag, de több új, izgalmas karaktert is hozott magával. Elég csak Joseph Quinn karakterére gondolni, Eddie-re, aki hamar belopta magát a nézők szívébe, de az Enzoként megismert orosz őr is óriási népszerűségnek örvendett. Ha már témánál vagyunk, feltűnt, hogy mindkét színész szerepelt korábban a Trónok harcában?

Ha láttad a sorozatot (és reméljük, hogy igen, mert SPOILEREKET tartalmaz a folytatás), akkor tudod, hogy Jamie Campbell Bower rendkívül maradandót alakított a 4. évadban. A színészt először a titkos laborban ismerhettük meg, mint ott dolgozót, majd kiderült, hogy ő Egyes, később pedig az is, hogy valójában ő maga Vecna is. A színész persze nem véletlenül volt neked is ismerős, hiszen olyan filmekben tűnt fel korábban, mint a Sweeney Todd, a Végzet ereklyéi: Csontváros, valamint az Alkonyat.

Tehát már fiatal korában elkezdett a filmes szakmában dolgozni a most 33 éves színész, aki a napokban őszintén mesélt Twitteren súlyos függőségeiről és az ezzel folytatott küzdelméről. Elárulta, hogy alig 21 évesen komoly addikciókkal harcolt, saját magának és a szeretteinek is ártott, és már életveszélyes állapotban volt.

12 év fél éve aktív függő voltam. Magamat is bántottam, a körülöttem lévőkről nem is beszélve, akiket mindennél jobban szeretek. Olyan rossz lett a helyzet, hogy végül kórházba kerültem a mentális állapotom miatt. Jelenleg 7 és fél éve tiszta vagyok és józan. Rengeteg hibát követtem el életem során, de minden nap egy új lehetőség az újrakezdésre. Vállald fel a hibáidat és fejlődj. Mindenkinek, aki úgy kel fel reggel, hogy 'édes istenem, már megint', ígérem, hogy van megoldás. Nagyon hálás vagyok azért, ahol most lehetek, hálás vagyok a józanságomért. Hálás vagyok azért, hogy élek.

A rajongók rengeteg visszajelzést adtak a színésznek a poszt megjelenése után, többen is támogatásukat és együttérzésüket fejezték ki neki. Jamie Campbell Bower egyébként 2019-ben vallott először a történtekről, méghozzá egy saját dalban, amiben múltbeli küzdelmekről mesélt.

A galériában megnézheted, Jamie Campbell Bower és a sorozat többi sztárja ki mellett találta meg a szerelmet a valóságban.

Galéria / 9 kép

Ők a Stranger Things sztárjainak való életbeli párjai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok