Stílustippek Lakatos Márktól: "40 felett sem tilos a piros"

Stílustippek Lakatos Márktól: "40 felett sem tilos a piros"
Forrás: Getty

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

3 kérdés, 3 személyes stílustipp Lakatos Márktól, aki mindig őszintén megmondja a véleményét.

Aki szereti a divatot és az InStyle magazint, már tutira belépett a Gardób challenge csoportunkba, ahol könnyen alkalmazható stílustippeket kaphat Lakatos Márktól, aki mindig őszintén megmondja a véleményét.

Csillagszórók! Ismét szemezgettem a Gardrób challenge csoportban felmerülő kérdések és érdekes posztok közül, írjátok meg ti is a gondolataitokat nyugodtan!

Csatlakozz a Gardrób Challenge Facebook csoportunkhoz, és gyűjtsd be a stílusos tippeket!
Csatlakozz a Gardrób Challenge Facebook csoportunkhoz, és gyűjtsd be a stílusos tippeket!

Viselhet-e egy nő egy olyan feltűnő színt, mint a piros 40 felett?

Merült fel a kérdés csoportunk egyik tagjában, akinek ügyesen összeválogatott szettjei inspirálóak lehetnek mások számára is.

Szülinapomra leptem meg magam ezzel a ruhával, mert szerintem negyven (jónéhány) felett sem tilos a piros... szerintetek? - Mónika, a Gardrób Challenge csoport tagja

Szente Mónika
Szente Mónika

Hát, Édesem, először is boldog szülinapot! Másodszor pedig szerintem sem tilos a piros! Szinte sosem, neked pedig főleg nem, mert csodásan áll!

Vannak, akiknek az arca pirosodásra hajlamos, vagy olyan a bőrtónusa, ami nem reagál jól a piros színre, ők azok, akiknek ritkábban ajánlom ezt a palettát. Ezt egy erősebb alapozással lehet ellensúlyozni, ha valaki ragaszkodik a hódító vöröshöz, illetve a nyár típusoknak inkább a rózsaszínes, hidegebb árnyalatokat javaslom. Ha pedig a pirosak nem állnak igazán jól, de villantani szeretnétek, érdemes egy olyan neutrálisabb színt bevetni, ami tényleg a legtöbb színtípusnak jól áll: ilyen lehet egy szépséges türkiz ruha nyáron, vagy sötétkék télen.

Amúgy pedig, ha jól áll a piros, viseld bátran, mindegy, hol áll a számláló. Azok a színek, amik igazán jól állnak, mindig fiatalítani fognak!

Nem az számít, ki mit gondol

Szerintetek, mint anyuka, majd 40 évesen még felvehetek ilyet? - Andrea Hordošy

Andrea Hordošy
Andrea Hordošy

Andrea kérdéséből is tökéletesen látszik, hogy mennyire tartunk attól, ki mit fog szólni az öltözködésünkhöz. Életetek párja, a kollégák, a rokonok, még a szomszédok is. Szerinted jól áll? Tökéletesen komfortos vagy benne, nem feszengsz? Akkor viseld bátran a ruhád, legyen az akár egy bőrdzseki 70 évesen vagy egy crop top 40 évesen. Andreának például csodásan áll a szett és a színe is!

Ha úgy érzed, nagy útkeresésben vagy, és ennek során mindenféle egymáshoz nem illő, nem hordható, nagy lelkesen megvásárolt, de a szekrény mélyére kerülő darabok halmozódnak fel, érdemes kikérni egy stylist tanácsait, akiben megbízol. Egy jó stylist nem csak a ruhákban segít, de sokszor lelki támaszt is nyújt! Vagy gyere a csoportba, aztán kérj és akár adj is tanácsot, utóbbit segítő szándékkal, ügyelve a hangnemre.

Egy kis blikkfang

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Milyen kiegészítőkkel dobhatnám fel ezt az overallt? Ha öv, vastag vagy vékony? (Nem vagyok öves) Évek óta először lesz egy szabad hétvégénk a férjemmel és ezt az overallt szeretné, ha felvenném, de valamivel fel kellene dobni. Minden véleményt, tippet szívesen fogadok. - Gyuricza Szilvia

Gyuricza Szilvia
Gyuricza Szilvia

Szilvi drága, csodás az alakod, menő, hogy ilyen overallokat is simán bevállalhatsz! Emellett teljesen értem a kérdésed: bár szuperül nyújtja a sziluetted, egy elég egyszerű szabású fazonról van szó, amiből hiányzik egy kis blikkfang.

A tippjeim a következők: egy keskeny vagy közepesen széles övet mindenképp feltennék, még ha nem is vagy nagyon „öves” típus, már csak azért, hogy a derekadat hangsúlyozd. A te alkatod, ha a képeken jól látom, a karcsú Oszlop kategóriába tartozik, azon belül is a karakteresebb vállú Tölcsér típus.

Nekik nagyon jól áll a derék kiemelése, ezért Téged is bátorítalak rá! Még szuperebb, ha az overall deréktól lefelé répa fazonú, azaz fenék- és csípőrészen kicsit lazább, volument adó, ami még szebben kiegyensúlyozza az alakot - ezt a jövőbeli vásárlásokra javaslom persze. Ehhez a jumpsuithoz pedig mehet egy szép karkötő, egy hozzá passzoló nyaklánc vagy lógós fülbevaló, laza hullámok a hajba és akár egy világosabb árnyalatú, derékig érő farmerdzseki is. Cipő vonalon bontakozz ki: a magas sarkú vagy telitalpú szandál, a csinos saru és a laza teniszcipő mind szuper választás, ahogy a randi helyszíne és a kedved igényli!

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!