Stílustippek Lakatos Márktól: Így dobhatsz le optikailag pár kilót magadról

Stílustippek Lakatos Márktól: Így dobhatsz le optikailag pár kilót magadról
Forrás: Getty

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

3 kérdés, 3 személyes stílustipp Lakatos Márktól, aki elárulja, milyen típusú ruhadarabokat viselj, ha optikailag karcsúbbnak és magasabbnak szeretnél tűnni.

Csillagszórók! A Gardrób Challenge - Tegyél rendet a ruháid közt! csoportunk pörög a karantén után is, de gyertek, tegyétek fel a jól sikerült képeiteket vagy a kérdéses darabokat, mert mindig szívesen adunk tippeket én is és a csoporttagok is.

Senkit nem hagyunk gardróbpánikban! A legújabb cikkemben is a csoportba feltöltött képek közül szemezgettem és most megosztok veletek néhány gondolatot a posztokkal kapcsolatban, remélem, jól jönnek még!

Csatlakozz a Gardrób Challenge Facebook csoportunkhoz, és gyűjtsd be a stílusos tippeket!
Csatlakozz a Gardrób Challenge Facebook csoportunkhoz, és gyűjtsd be a stílusos tippeket!

Milyen típusú ruhaszabásokat, kiegészítőket viseljünk, hogy optikailag karcsúbbnak és magasabbnak tűnjünk?

Merült fel a kérdés egy hölgyben, aki egy esküvői meghívástól gardróbpánikba esett.

Sajnos az utóbbi évben sikerült 44-46-os méretre felhizlalni magam, és mit ad Isten - kaptam egy esküvői meghívást. Kitört rajtam a pánik! Márktól kértem tanácsot, aki így ismeretlenül is válaszolt, és nagyon jó tippeket adott! Ez egy Duna-parti, nyári esküvő lesz, ezért egy kis vidám, virágos, vintage hangulatú ruhára esett a választásom. Márk ajánlotta a fonott talpú szandit - szereztem egy laposabb, kíméletes verziót is - és az övet hozzá. Szerintem jó kis szett lett, meg is lettem dicsérve érte, arról nem is beszélve, hogy -10 kiló ránézésre

- osztotta meg kedves történetét velem Kirilla Zita, akinek olyan ügyesen sikerült megoldania a feladatot, hogy azt tanácsoltam, lépjen be a csoportunkba és mindenképp ossza meg veletek is az eredményt!

Kirilla Zita
Kirilla Zita

Ugye látjátok Ti is a változást? A csau színű darabok szuper alapszínek lehetnek, ha se a fekete, se a fehér nem működik, viszont nyáron rengeteg helyen kaphatóak. Mivel Zita alakja teltebb, egy kb. 3-4 cm széles övet javasoltam, hogy keressen, ami elég karakteres, kiemeli a derék legkarcsúbb pontját, de nem túlzó és hagyja a ruhát is érvényesülni.

Nagyon örülök, hogy a ruha kivágása V, mert az alakot ez nyújtja a legszebben - figyeljétek meg, ha eddig nem - illetve van egy kis ujja is, amit sok hölgy szeret. Szépen harmonizálnak a kiegészítők, passzolnak, de nem erőltetett az összhatás – nagyon fontos, hogy nem kell mindig a tökéletes, árnyalatnyi passzolásra törekedni, így sokkal lazább az összhatás! A cipőért pedig külön piros pont Zitának, nagyon jól áll neki az éktalpú szandál – szuper kényelmes megoldás, ha esküvőre készültök vagy sétálós randira!

Stirczné Boldis Dalma
Stirczné Boldis Dalma

Egy lenge, könnyed overál a legjobb választás nyárestékre!

- vallja csoportunk egyik tagja, Stirczné Boldis Dalma.

Dalma egy DAARLA overálban tölti a nyári estéket, ahogy meséli, és szerintem nagyon jól teszi! Alacsonyabb hölgyeket, lányokat is rá szoktam beszélni, mert gyönyörűen nyújtja a sziluettet. Észrevettétek, milyen gyakran hozom fel ezt a témát?

Nem véletlenül, a legtöbb nő szeretne karcsúbbnak, magasabbnak, légiesebbnek tűnni a tapasztalatom szerint. Erre pedig minden ruha és overál alkalmas, ami egyszínű (de a színtípusodhoz illő) vagy nem túl kontrasztos mintájú, például hatalmas geometrikus mintákkal díszített vagy felül fehér, alul fekete. Ha túl hosszú az overál vagy a maxiruha, azzal sincs gond, jöhet hozzá egy magasabb cipő, és megint nyertek pár plusz centit. Extra tipp, ahogy Dalma is mutatja: egy aprócska cut-out vagyis kivágott részlet, ahol szellőzhetsz nyáron és még villanthatsz is egy kicsit!

Perlaki Andrea
Perlaki Andrea

Egy laza nyári szett, amit egy kimonóval dobtam fel. Ha hűvösebb az időjárás, tökéletes választás

- osztotta meg velünk egyik egyik kedvenc nyári outfitjét Andi, aki csinosan kombinálja az oversize darabokat egymással.

Andi szettjét látva tuti, hogy sokan gondoljátok: igazi nyári hangulat egy laza, vízparti estére. Nekem is ez jutott eszembe, úgyhogy gyorsan be is válogattam a képet a cikkbe! Stylistként általában nem javaslom a bővebb szárú nadrágok és a bő kardigánok-kimonók egyszerre történő bevetését, mert kicsit elveszik bennük a sziluett. Ahogy szokták mondani, ha alul szűk, felül lehet lengébb és fordítva.

De nézzük csak meg a japán vagy koreai csajokat, akik erre fittyet hánynak és csak rétegzik egymásra az oversize darabokat, akár a törékeny alkatuk ellenére is! Szóval, ha úgy érzed, ez vagy TE, nincs egy ilyen kombóval semmi gond. Sokat old a helyzeten, hogy a felső egy könnyű, csipke anyagú, szűk crop top, ami láttat egy kicsit Andi sziluettjéből.

Néha tehát nem az a kérdés, hogy vajon ez a legelőnyösebb szett, amit felvehettek, hanem az, hogy igazán magatokat adjátok-e benne, és illik-e a stílusotokhoz. Mert ha igen, nincs is kérdés, csak lőjetek róla egy szuper fotót!

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.