Steve Jobs gyönyörű lányának csak úgy szárnyal karrierje: egyre sikeresebb modellként

Steve Jobs gyönyörű lányának csak úgy szárnyal karrierje: egyre sikeresebb modellként
Forrás: Justin Sullivan/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Eve Jobs karrierje megállíthatatlanul szárnyal felfelé. Most egy újabb hatalmas lehetőséget ragadott meg.

A 23 éves Eve Jobs sosem elégedett meg azzal, hogy apja, Steve Jobs hírnevének fényében tündököljön. Instagram oldalán jelentette be az izgalmas hírt, miszerint egy újabb nagy lépcsőfokot mászott meg és mostantól a DNA Modellügynökség szárnyai alatt fog tovább fejlődni, megmutatni mire is képes.

A szőke szépség, már a Párizsi Divathéten is tündökölt, ahol A Louis Vuitton 2022/2023 női, téli kollekciók bemutatóján debütált. A szettje lélegzetelállító volt, egyszerű, mégis vad és kiemelkedő.

Kép
forrás: Getty Images

A letisztult, fehér összhatást, egy feket, Louis Vuitton táskával dobta fel.

Steve Jobs legkisebb lánya friss modellkarrierje mellett rengeteg dologra lehet büszke. A Stanford egyetemen diplomázott le, és fiatalkori rajongása a lovak és a lovaglás iránt nemhogy alábbhagyott volna, de teljesen kibontakozott, az újonnan debütált modell ugyanis profi díjugratóvá vált az évek során.

Eve három testvér mellett nőtt fel, akik szintét sok sikert mondhatnak a magukénak. Legidősebb nővére, Lisa Brennan-Jobs, amellett, hogy az Apple társalapítója, az írói pályán találta meg önmagát.

Egyetlen bátyja, Reed Jobs nem vágyott annyira a közfigyelemre, így leginkább apja hírneve miatt ismert. Ám a 30 éves férfi igenis fontos üggyel foglalkozik, mégpedig a rákbetegség rejtélyeit kutatja és boncolgatja.

A második legfiatalabb Jobs gyermek, a 26 éves Erin Siena Jobs, aki bátyjához hasonlóan sosem szerette a hírnevet. Social média felületeken is csak nagyin ritkán hallunk róla, ám a fiatal hölgy az építészet és a design világában talált önmagára.

Ezt láttad már?

Galéria / 11 kép

Sztárgyerekek, akiket a szüleik ritkán mutatnak meg a nagyvilágnak

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?