Sophie Turner coming outolt? Legújabb posztja lázban tartja a világot

Sophie Turner
Forrás: Vera Anderson/WireImage/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Mindenkit meglepett a színésznő legutóbbi posztja!

Szerte a világon elkezdődött a Pride hónap, amikor mindazok, akik az LGBTQ+ mozgalom részesei, büszkén ünnepelhetik nemi identitásukat. Ezt pedig rengeteg világsztár tartja jeles időszaknak, így az elmúlt napokban már jó néhány posztot is láthattál ezzel kapcsolatban.

Aztán tegnap A Trónok harca imádott színésznője, Sophie Turner is kirakott egy képet Insta-storyba, ami azóta is lázban tartja a világot. A képen ugyanis különböző szövegeket helyezett el a Pride hónap kapcsán, köztük például az alábbit: "time ain't straight and neither am I." A straight angolban ugyan egyenest jelent, de a heteroszexuális szinonimája is, így nagyjából azt jelenti a kiírása, hogy "az idő nem egyenes/heteró/, és én sem vagyok az."

De ezen kívül még jó néhány hasonló szöveg került a fotóra, kezdve az "el az útból, meleg vagyok", a "Pride hónap van, bébi" és a "bi love" kiírásokkal.

Persze ezek után a rajongók rögtön elkezdtek azon filózni, vajon Sophie Turner ezzel mit szeretne mondani. Hiszen bár a Trónok harca sztárjának nemrég született meg kisbabája, és boldog házasságban él Joe Jonasszal, sokak szerint a "bi love" szöveg miatt akár arra is utalhat, hogy mindkét nemhez vonzódik. Ezzel kapcsolatban a színésznő nem pontosított, de a rajongók határozottan imádták a posztját.

Ha te is imádtad a Trónok harcát, ezeket a fotókat muszáj látnod:

Galéria / 12 kép

Trónok harca szereplők, akikre ma már rá sem ismerni

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?

Kép
Sztárok