Sophie Turner új frufruja lehet az idei tél egyik legnagyobb trendje

Sophie Turner új frufruja lehet az idei tél egyik legnagyobb trendje
Forrás: Getty Images/Dia Dipasupil
Facebook
Twitter
Pinterest

Közeleg a tél… Amire nemcsak Sansa Stark, hanem az őt alakító színésznő is felkészül.

A Trónok harca forgatásának kezdetén az akkor mindössze 14 éves Sophie Turnernek mélyvörösre kellett festetnie a tincseit, hogy eljátszhassa Sansa Starkot. Ám annak ellenére, hogy kizárólag a karaktere miatt változtatott a hajszínén, az később a vásznon túl is a védjegyévé vált. Sőt, olyannyira megszerette, hogy egy rövid, szőkeként töltött kitérőtől eltekintve ma is ragaszkodik ahhoz a bizonyos Sansa-árnyalathoz.

A színésznő egyébként láthatóan nem szívesen válik meg hosszú, sokszor derékig érő tincseitől, mivel az évek során sosem vágatta őket igazán rövidre, ám ez nem jelenti azt, hogy időről időre ne szeretné egy kicsit megújulni a külsőjét illetően. November elején például új frizurát, pontosabban frufrut villantott egy díjátadó vörös szőnyegén, amit a sztárok körében igencsak népszerű fodrász, Jacob Rozenberg készíthetett neki.

Sophie Turner példáját amúgy várhatóan nagyon sokan követhetik majd a jövőben, hiszen a trendelőrejelzések szerint éppen ez a rock-and-roll korszakát megidéző, hosszú frufru lesz az idei tél divatja – a tónusos árnyalatú, fényesen ragyogó hajszínekkel együtt. A szemöldököt is eltakaró homlokfürtök persze nem véletlenül kerültek reflektorfénybe: sokoldalú megoldást nyújthatnak a megjelenésünk átformálására.

Ha például nem érzed a sajátodénak, pár hét alatt könnyedén megnövesztheted olyan hosszúra a tincseidet, hogy oldalra igazítva, függönyfrufruként hordd inkább, amennyiben viszont a Sophie-féle stílus meghozza a kedved az extrémebb átalakulásokhoz is, egy rövidebb fazont is vágathatsz magadnak a későbbiekben. Egyszóval, a Trónok harca sztárja megtalálta neked a tökéletes beugrót a frufruk világába.

És ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

4 frufrus frizura inspiráció, ha szereted a francia stílust

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!