Molnár Zsófi: A gyémánt több mint egy divatékszer – időtálló befektetés is

Molnár Zsófi: A gyémánt több mint egy divatékszer – időtálló befektetés is
Forrás: sophiemolnardesign.com

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerjétek meg a Sophie Molnar Design alapítóját és ékszertervezőjét, aki ezúttal a drágakövek és ékszerek szédületes világába avat be minket – sőt most egy pár gyémánt fülbevalót is nyerhettek!

Azt mondják, a gyémánt örök, ezért, ahelyett, hogy megkérdezném van-e kedvenc alapanyagod, drágaköved – inkább úgy teszem fel a kérdést, hogy a gyémánt melyik tulajdonságát vagy tulajdonságait szereted a legjobban?

Személyes kedvencem a turmalin, ami ennek köszönhetően sok kollekciónkban kiemelt szerepet is kap. Imádom a sokszínűségét – 45 féle színárnyalatban létezik. A gyémántok esetében pedig szintén a színes, és leginkább a pink árnyalat felé hajlok. Tulajdonságaik közül pedig az ellenállóságot emelném ki, ami miatt időtlen a ragyogása.

Molnár Zsófia ékszertervező, a Sophie Molnar Design megálmodója
Molnár Zsófia ékszertervező, a Sophie Molnar Design megálmodója

A gyémánt mellett melyik az a (fél)drágakő, amit a legtöbben kérnek az egyedi tervezésű megrendelések során?

A smaragd és a turmalin, illetve a spinell és zafír is elég gyakori.

És van olyan drágakő, amit alulértékelnek a nők?

Tapasztalataink alapján egyre nyitottabbá és érdeklődőbbé válnak a hazai megrendelőink is a kevésbé ismert drágakövek iránt, amit természetesen az aktuális világtrendek is befolyásolnak.

Tavaly például reflektorfénybe került a holdkő, amiről kevesen tudják, hogy létezik drágakő minőségben is.

És szeretném hinni, hogy a mi törekvéseink is, miszerint megismertessük a kevésbé népszerű és ismert drágaköveket is a hazai piaccal, hatással van erre az egyre terjedő érdeklődési hullámra.

Mi az ékszer-filozófiád? Kinek tervezed az ékszereidet?

Ha kollekcióról van szó, akkor legtöbbször a tudatos, értékvezérelt nőknek készítjük, akik tisztában vannak a saját értékeikkel, illetve a stílusukkal, és ezt szeretik különleges kiegészítőkkel is hangsúlyozni, „megkoronázni”, ha úgy tetszik. Az egyedi megrendelések esetében pedig abszolút változó, de hazánkban talán a visszafogottabb, letisztultabb vonal dominál.

Van-e olyan darabja az eddigi kollekcióidnak, amely valamiért különlegesebb helyet foglal el a szívedben?

Minden kollekciónkból van egy-egy darab, ami különleges számomra valami miatt. Az aktuális kedvencem határozottan a Treasure Garden kollekció smaragd fülbevalója.

A gyémánt, az arany vagy egy igaz gyöngysor stabil és értékálló befektetés is. Több mint egy divatékszer. Hogy látod, mi nők, mennyire vagyunk tudatos vásárlók e tekintetben?

Eddig leginkább az érettebb korosztályra volt jellemző ez a fajta tudatosság, de az utóbbi pár évben már a fiatalabb generációk is egyre tudatosabb fogyasztókká váltak. Magyarországon is folyamatosan javul ez a tendencia.

Mit javasolsz azoknak, akik még csak most fontolgatják a befektetési célú gyémántvásárlást? Mire figyeljenek oda ékszervásárlás előtt?

Először is mindenképpen forduljanak szakemberhez, mielőtt gyémántot vásárolnának. Fontos, hogy a kiszemelt darab megbízható forrásból származzon, mi például közvetlen kapcsolatban állunk a világ három legnagyobb drágakő tőzsdéjével. Ha rajtunk keresztül történik az adás-vétel, akkor garanciát tudunk vállalni, illetve a közvetítői szerep révén más előnyökhöz is hozzásegíthetjük a vásárlókat.

Te milyen ékszert viselsz a hétköznapokon? Most mi van rajtad?

Gyakran készítek az aktuális kollekciónkból magamnak is egy-egy darabot, illetve előszeretettel választok a készleten lévő ékszereinkből is. Szeretem látni, ahogy „élnek” ezek az ékszerek, és sokszor előfordul, hogy a konzultációk alkalmával az éppen általam viselt ékszer, fazon vagy drágakő ragadja meg a megrendelők fantáziáját.

Melyik az a három elemi ékszerdarab, amelyet minden nőnek birtokolnia kell?

Ez nincs kőbe vésve. Annyira mások vagyunk, hogy mindenki maga döntheti el, számára melyek az elengedhetetlen darabok.

A lényeg, hogy időtálló darabok legyenek, melyek képesek alkalmazkodni a változó stílusunkhoz.

Milyen egy modern kori stílusikon? Ki a te ikonod?

Nincs kifejezett ikonom, a személyes véleményem inkább az, hogy mindenkiben található valami, ami követendő és becsülendő. Rám nagyon inspirálóan hatnak azok a nők, akik „önerőből” növekedtek és sose adták fel, csak mert egy-egy nehézség eléjük gördült. Szeretem, ha egy nőnek van kisugárzása. Ha érzem rajta, hogy tisztában van önmagával és büszkén vállalja azt, aki – minden pozitív és esetleg negatív tulajdonságával együtt. Jennifer Lopez, Priyanka Chopra Jonas vagy Izabel Goulart egyenként megtestesítői ezeknek.

Mit tapasztalsz, milyen hatással van a nők testképére a közösségi médiában keringő manipulált fotók látványa?

Abszolút káros, és pontosan ezért tartom fontosnak, amit a márkamenedzserem is sokszor hangoztat, hogy rendszeresen szűrjük a fogyasztott tartalmakat, és próbáljuk ne hasonlítgatni magunkat másokhoz. Ez érvényes mind az elért eredményekre, mind a külsőségekre. Igyekezzünk olyan embereket követni az online világban, akik jó érzéseket keltenek bennünk, inspirálnak és motiválnak, de kizárólag pozitív értelemben.

Legyen tiéd egy Sophie Molnar Design gyémánt fülbevaló!

Te is vágysz egy szép gyémánt ékszerre? Jó hír, hogy azok, akik feliratkoznak az Instyle hírlevelére, egy pár Sophie Molnar Design gyémánt fülbevalót nyerhetnek. Ráadásul az új feliratkozók most garantált ajándékot is kapnak. Játssz te is, ha szeretnéd ezzel a különleges hazai gyémánt ékszerrel bővíteni a gyűjteményed!

.

Kattints a részletekért!

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Robert Pattinson is bevallotta! 8 film, amikben az intim jelenetek valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép
Sztárok

Döbbenetes képek! A Baywatch sztárjának exfelesége hajléktalan lett: ruhák és élelmiszerek után kotorászott a kukában

Szörnyű sors az, ami a Baywatch sztárjának exfelesége kapott az élettől: a bántalmazó kapcsolat után hajléktalan lett Loni Willisonból.

Kép
Sztárok
Kép
Életmód

Nem csak az alkohol káros! A 10 leghizlalóbb ital, amit messziről kerülj!

Amikor fogyókúrázunk, hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy bizony nem csupán az étel által bevitt kalóriák számítanak, hanem azok is, melyeket megiszunk. Ugyanis bár sokan nem gondolnák, rengeteg kalóriát lehet bevinni az italokkal is, és nem, nem csak az alkoholosak rendelkeznek magas kalóriatartalommal. De nézzük is, mely italok fogyasztása nem ajánlott.

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A legjobb arcmaszkok 800 Ft alatt - bőrtípus és bőrprobléma szerint

Nagyon szuper akciós arcmaszkokat találtunk a Notino heti ajánlatában!