Túl sok a retus? Nicole Kidmant legújabb fotója miatt támadják

Túl sok a retus? Nicole Kidmant legújabb fotója miatt támadják
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A végeredmény tényleg kicsit túlmutat a valóságon!

A divatipar az utóbbi években egyre jobban dolgozik azon, hogy a női testet a lehető legtermészetesebb valójában mutassa meg. Szinte már mozgalommá nőtte ki magát az apró bőrhibák teljesen hétköznapi, őszinte ábrázolása, legyen szó pattanásokról, narancsbőrről, vagy az idő múlásával járó, elkerülhetetlen ráncokról. Nos úgy tűnik, hogy a Vanity Fair csapata nem szívesen ül fel erre body positivity hullámra és még mindig a photoshop áldásos munkájának hívei. Nicole Kidman legfrissebb címlapja legalábbis erről árulkodik!

A pár hete, az Az élet Ricardóéknál nyújtott alakításért Oscar-díjra jelölt 54 éves színésznő bár mindig is örömmel osztotta meg jól bevált szépségpraktikáit, még így is sokan támadják azzal, hogy a túl sok arcfeltöltés egészen átformálta imádott vonásait. Tény és való, hogy legújabb fotója ordító hibái nem az ő számlájára írhatók, ez a kritikus tömeget mit sem érdekli és elég keményen támadják is a színésznőt érte.

A Miu Miu legújabb tavaszi, extrán mini szoknyás szettjével nem is lenne semmi baj, ám Nicole térde, hasa, a dereka, a narancssárgás bőrszíne és az egész arca kétségtelenül a túltolt retusról árulkodik, a ruhájának apró részleteiről nem is beszélve.

Egy kommentelő például össze is hasonlította a Vanity Fair fotózásán készült videót, ahol igazán látványosan látszik a különbség...

Arról persze nem szól a fáma, hogy a színésznő mit gondol erről a szerencsétlen művi balesetről, az szinte biztos, hogy egy pár napra felbolygatta a kommentelők állóvizét ez a kép, ami valóban erősen átesett a ló túlkozmetikázott, kissé hamis benyomást keltő oldalára. Ám valószínű, ahogy ez lenni szokott, idővel ez a hír is kifut majd az aktuális sokk-listából és minden halad tovább a régi medrében.

Te mit gondolsz? Szerinted is túlment a retus?

Igen, szerintem rémesen eltúlozták a dolgot. Pár ízléses változtatás bőven elég lett volna!
Nem, ma már ez egy megszokott jelenség ha címlapról van szó.

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Milyen az igazi női test? Magyar nők megmutatták retusálatlan fehérneműs fotókon!

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!