Soha nem látott fotó került elő az egyetemista Katalinról

Soha nem látott fotó került elő az egyetemista Katalinról
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Egy régi emlék került elő a brit királyi család fotósának gyűjteményéből!

Katalin hercegnéről szinte naponta kerülnek fel újabb képek. Kifinomult stílusát például senkinek se kell bemutatni, a hivatalos megjelenésekre szánt hibátlan ruhaválasztásainak se szeri, se száma. Az elcsípett szerelmes pillantások és a meghitt, cuki családi emlékek sem sokáig maradnak titokban, éppen ezért különleges az a fotó, amit most hozott nyilvánosságra Arthur Edwards, az uralkodócsalád régi fotósa.

A kép még 2005-ben készült az akkor 23 éves Katalinról Sandringhamben, itt található Erzsébet királynő vidéki kastélya, ahol többek közt a karácsonyt is ünnepelni szokta a királyi család. Akkoriban a most már a cambridge-i hercegné címet viselő Katalin bár kicsit viharos kapcsolat közepette, de körülbelül 3 éve alkotott egy párt Vilmossal, akivel a skóciai St. Andrews-i Egyetemen ismerkedett meg.

A Middleton lányt akkor egy egyszerű trapéznadrágban, hegyesorrú magassarkú csizmában, egy khaki dzsekiben és fekete sálban kapta lencsevégre a fotós.

Fogalmam se volt róla, hogy ki ő. Akkoriban sohasem gondoltad volna, hogy ez a fiatal nő, aki átsétált ezeken a kapukon, valamikor majd a leendő királynénk lesz

- nyilatkozta Edwards.

A pletykák szerint, Vilmos barátai sokszor gúnyolódtak Katalinon, aki "csak" egy középosztálybeli lány volt az elit körben, és a herceg sem könnyítette meg a helyzetet, aki a bulik mellett a kisebb flörtöket sem vetette meg. Kapcsolatukat pedig csak tovább nehezítette, hogy Vilmos 2005-ben belépett a hadseregbe és ezzel egy időben a hivatalos utazások számai is megsokszorozódtak. A szerelmesek végül 2007 áprilisában szakítottak, ám nem bírták sokáig egymás nélkül és pár hónappal később, augusztusban már ismét egy párt alkottak, amit egy Seychelle-szigeteki utazással ünnepeltek meg. Végül Vilmos 2010. október 20-án, egy kenyai nyaraláson, Diana egykori kék zafírral és gyémántokkal díszített gyűrűjével kérte meg Katalin kezét, amit 2011. április 29-én egy világraszóló lakodalom követett. A többit pedig már történelem!


És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Hat 90-es évekbeli "csúnya" trend, amit Katalin hercegné profiként visel(t)

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.