Sofía Vergara nem hajlandó megöregedni: az 52 éves sztár ezt veti be az örök fiatalságért

Sofía Vergara nem hajlandó megöregedni: az 52 éves sztár ezt veti be az örök fiatalságért
Forrás: Getty Images

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Facebook
Twitter
Pinterest

Sofía Vergara idén nyáron lesz 52 éves. Már a nagymamaszerepre „gyúr”.

A szépséges, humoros és tehetséges színésznő, Sofía Vergara hazánkban a többség számára a Modern család című szitkomból lehet ismerős, amelyben ő alakította Gloria Delgado-Pritchett-et. Ezen kívül láthattad a Machete gyilkol, A séf, a Szilveszter éjjel, valamint a Csábítunk és védünk című filmekben. 2024-ben pedig a Griselda című sorozat főszereplőjeként rabolta el ismét a közönség szívét.

Sofía Vergara minden erejével küzd az öregedés ellen

Sofía Vergara, aki 2024. július 10-én ünnepli 52. születésnapját, egy kolumbiai nagyvárosban született, öt testvére volt, családjában mindenki Totinak becézi. Mindössze 17 éves volt, amikor egy fotós felfedezte, ám eredetileg nem modellkedésből akart megélni, fogászatot tanult. Az orvosi iskolát 2 év után hagyta ott, hogy színészi és modell karriert építhessen. Még nagyon fiatalon, 18 évesen férjhez ment, Joe Gonzalez-től született egy fia, Manolo 1991-ben jött a világra. Egy évvel később, 1993-ban elváltak.

Sofía családját 1998-ban szörnyű tragédia érte, testvérét, Rafaelt meggyilkolták, amikor bűnözők el akarták rabolni. A színésznő ezután annyira rettegett, hogy elhagyta szülőhazáját és az Egyesült Államokban telepedett le. A szuperdögös, örök fiatal színésznő 2014-ben szeretett bele a nála pár évvel fiatalabb Joe Manganiello-ba, akivel 2015-ben összeházasodtak. Sajnos 2024-ben elváltak, mert Sofía már nem akart újabb gyermeket, míg exférje igen.

Annak ellenére, hogy Sofía Vergara már a nagymamaságra gyúr, hiszen fia, Manolo immár a harmincas éveit tapossa, egyszerűen nem akar megöregedni, és ezért mindent meg is tesz. Nemrég a People magazin kedvéért készült róla egy fotósorozat, amelyhez természetesen egy vele készült interjút is mellékeltek, amelyben elmondta, mit érez az öregedéssel kapcsolatban.

„Minden módon küzdeni fogok az öregedés ellen. Jól érzem magam, noha jól tudom, hogy nem úgy nézek már ki, mint régen. Ugyanakkor azt gondolom, soha nem leszek az a bátor nő, aki teljesen ősz hajjal is ki mer lépni a lakásból” – kezdte a lapnak. „A mi munkánk, vagyis a színészet nem olyan, hogy reggel felveszed a szemüveged, elviszed a gyereket suliba, aztán ülsz egy asztalnál és dolgozol. Mindig készen kell állnunk arra, hogy jól nézzünk ki a kamera előtt. Na, ehhez nekem egyre több és több időre van már szükségem” – mondta. „Minden reggel megmosom a hajam, hacsak nem kell elérnem egy hajnali 3-kor induló repülőt vagy nem vagyok beteg. Mindenki azt mondta, ez tönkreteszi majd, de nem így lett” – fejtegette, amikor szépségápolási rutinjáról kérdezték. „Latin-Amerikában mindig azt mondták, ha eléred a 40 éves kort, már nem szabadna ilyen hosszú hajat hordanod. Sokszor agyalok rajta, vajon le kellene-e vágatnom már? Itt az idő?” – fejtegette, majd kitért arra, minek köszönheti bomba alakját. „Egész életemben úgy edzettem, mint, aki idős. Kis súlyokat emelgettem, de kitartóan. Gyakran csinálom, de nem tudok olyan terdni edzésterveket követni, mint például a spinning és hasonlók” – mondta, majd hozzátette, imádja a szép frizurát, a csinos ruhát és sminket, ezek nélkül képtelen lenne élni.

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Kép
Sztárok

Sztárok, akikről példát vehetnénk! 7 LMBTQ sztárcsemete, akik minden támogatást megkapnak

A szerelem mindenkié, sokszínű és ennek nem szabhatunk határt! Sok sztár is ezt vallja, akik kiállnak és támogatják gyermekeiket, akik az LMBTQ közösséghez tartoznak!

Kép
Sztárok

Olivia Munn először jelent meg nyilvánosan, mióta márciusban mellrákot diagnosztizáltak nála - FOTÓ

Olivia Munn színésznőnél márciusban mellrákot diagnosztizáltak. Őszintén mesélt a párizsi divathéten arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot!

Kép
Életmód

Figyelj a jelekre! 5 tünet, amit ha nem veszel figyelembe, akkor komoly sérülés a vége!

A test és a lélek egymással folyamatosan kommunikáló „egységek”. Amikor úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön, párkapcsolati problémáink vannak, állandóan stresszesek és feszültek vagyunk a munkahelyi teljesítménykényszer miatt, de hiába érezzük magunkat rosszul a bőrünkben, mégsem teszünk ellene semmit, elnyomjuk az érzéseinket és csak megyünk tovább, akkor egy idő után a lelkünk betegségekkel és sérülésekkel üzen, és egyre súlyosbodó testi tünetekkel kényszerít bennünket a változtatásra. Mutatjuk, melyik tünet mire hívhatja fel a figyelmet!

Kép
Életmód

6 gyönyörű film az igaz szerelemről: ezeket mind valós események ihlették!

A romantikus filmek mindig is az életünk központi részét képezték, hiszen valljuk be: mind imádjuk a happy endet és a kellemes végkifejletet. Összeállításunkban olyan filmeket hoztunk, melyek az igaz szerelemről szólnak – mindezt valós események alapján.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legbosszantóbb hírességeinek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Mindenki nem szerethet és ez a kijelentés a hírességek esetében halmozottan igaz. A rajongók megszavazták a legbosszantóbb hírességek listáját!

Kép
Életmód

Az olajos magvak számtalan problémára nyújtanak megoldást: mutatjuk, melyik mire való!

Nem véletlenül szerepelnek a manapság oly népszerű mediterrán étrendben is, de melyiknek mire van kedvező hatása?