Minden ruhához passzolnak! 5+1 sneaker, amit imádni fogsz a szezonban

Minden ruhához passzolnak! 5+1 sneaker, amit imádni fogsz a szezonban
Forrás: Pexels

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ideje lecsapni néhány új darabra!

Mi nők, pontosan jól tudjuk, hogy egyszerűen képtelenség mindig csinosan felöltözni és magas sarkúban lenni. Ezzel együtt talán abban is egyetértünk, hogy nincs is annál felszabadítóbb érzés, mint amikor ezt egy kényelmes, laza, de mégis trendi darabra cserélhetjük. Ebben az esetben pedig mindegy, hogy a stílusod alapból nőies, vagány, vagy klasszikus, neked is ideje beszerezned egy kényelmes sneakert, ha igazán divatos szeretnél lenni. Szerencséd van, hiszen egyre nagyobb a választék, és évről évre olyan trendek érkeznek, amikből mindenki kedvére válogathat. Mutatjuk mik azok, amik tarolnak a szezonban, és most kedvezményesen beszerezhetőek a JOY-napokon május 13-16. között!

Jobb, ha te is belátod, hogy a sportcipő már a mindennapi kollekciónk egyik főszereplőjévé nőtte ki magát, és szerencse, hogy nem is kell lemondanod a kényelmes viseletről mindössze azért, mert éppen egy elegánsabb ruhát viselnél. Ha eddig esetleg nem voltál benne teljesen biztos, hogy a sportcipő minden stílusú ruhához megy, akkor reméljük, hogy mára már megtanultad a divatlapokból és a kedvenc sztárjaidtól, hogy a sneakerek igenis örök darabok egy gardróbban!

5+1 sportcipő, amikkel úgy vehetjük kényelmesebbre a figurát, hogy a kifogástalan megjelenésünk sem sérül.

Ez a cipő tipikusan az a darab, ami színes és kissé sportos, mégis simán megállná a helyét egy elegáns szettel. Egyszerűen nem hiányozhat egy gardróbból sem! Legyen a tiéd most 20% kedvezménnyel a The Shortlist Studio weboldalán!

Ha van cipő, ami szinte mindegyik szettet feldobja, akkor ez az! Kék színének köszönhetően könnyen kombinálható, nem túl sportos, mégis kényelmes viselet. Ugye, hogy te is szívesen hordanád? Csapj le rá időben, és szerezd be 20% kedvezménnyel a Sebastiano weboldalán!

A kevesebb néha több! Pontosan igaz ez a mondás erre a csoda darabra is, ami bár visszafogott, mégis sportos, és éppen annyira színes, amennyit még elbír az is, aki nem különösebben rajong a harsány árnyalatokért. Ha te is ezt a csoportot erősíted, akkor még időben szerezd be, hiszen most 20% kedvezménnyel a tiéd lehet a The Shortlist Studio weboldalán!

Ezzel szemben azok, akik szeretik a színeket és imádnak vagány szettekbe bújni, azoknak ez a cipő szinte kötelező darab. Nemcsak kényelmes, de figyelemfelkeltő is, így azonnal feldobhatja a legegyszerűbb szettet is. Most 20% kedvezménnyel szerezheted be a Retro Jeans weboldalán!

Ez a sneaker pont az, ami pont annyira csajos és sportos, amennyire egy cipőnek lennie kell! Nem csodálkoznánk, ha nem csak a kényelmébe, de a külsejébe is azonnal beleszeretnél. Ne hagyd veszni és csapj le a 20% kedvezményre a The Shortlist Studio weboldalán!

Egy fehér sneaker nem hiányozhat egy szekrényből sem. Nemcsak azért, mert kényelmes és praktikus, hanem azért is, mert szinte minden szettet képes feldobni a maga egyszerűségével! Szerezd be 20% kedvezménnyel a thelabels.hu oldalon!

Ha mindez nem elég, válogass a rekor mennyiségű kuponok közül a JOY-napokon és szerezd be a kedvenc termékeidet akár 10-50-70% kedvezménnyel!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő egészségügyi távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!