Egy apró sminkhack, amivel garantáltan 10 évet letagadhatsz a korodból

Egy apró sminkhack, amivel garantáltan 10 évet letagadhatsz a korodból
Forrás: InterCom
Facebook
Twitter
Pinterest

Ki gondolná, hogy egy ilyen apró sminktrükkel ennyit lehet csalni, nem?

Ahogy a kontúr formálja az arcot, úgy a szemsminknek is megvan az a varázslatos ereje, hogy éveket pakoljon, vagy vegyen le az ember lányáról. Ha eddig ragaszkodtál a jól bevált tusvonalhoz, vagy épp az a típus vagy, aki egy szempillaspirálon kívül nem használ semmit, akkor lehet, hogy itt az ideje, hogy változtass egy kicsit a sminkrutinodon, ugyanis most hoztunk egy olyan rapid trükköt, amitől garantáltan éveket csalhatsz el a kororrból.

Persze az évek múlásával nincs semmi baj, sőt! Fontos, hogy ne harcolj megszállottan az idővel, és szeresd magad minden életszakaszban, ne de egy kis apró sminkpraktika sosem árt. Most Saffron Hughes sminkmester árulta el kedvenc hackjét, amihez nem kell más, csak egy szemceruza. Saffron állítása szerint ezzel a trükkel akár 10 évvel is fiatalabbnak tűnhetsz:

A szemceruza egy sokoldalú sminktermék, amit a szemhéjra, a vízvonalra, vagy akár az alsó szempillák tövében is lehet használni, akár egyszerre is! A különböző variációk más-más megjelenést eredményeznek, valamint eltérően formázzák a szem alakját, valamint a szemceruza fiatalosabbá vagy akár öregebbé is tehet.

A fiatalabb megjelenés elérése érdekében Saffron a pezsgős árnyalatú szemceruzák használatát javasolja a fehér helyett:

Mindenki hallotta már azt a trükköt, hogy a fehér szemceruza az alsó vízvonalon üdébbé és fiatalosabbá varázsolja a tekintetet. Szerintem viszont ez hoz magával egy erős retró vonalat, és elég természetellenes hatást kelt. Ehelyett mindig a pezsgő vagy a nude szemceruzákat ajánlom. Ezek kinyitják a tekintet, szemben a fekete vagy a barna szemceruzákkal, amik miatt mindig idősebbnek és fáradtabbnak fogsz kinézni, mint ami a valóság.

(Az előtte-utána fotókért kattints jobbra egyet a posztban!)

Ugye, milyen látványos? Itt pedig még több fiatalító szépségtrükk!

Galéria / 6 kép

6 zseniális sminkes trükk, amitől 10 évet is fiatalodhatsz

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.