A 2018-as szezon legmenőbb síruhatrendjei

A 2018-as szezon legmenőbb síruhatrendjei

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Síelni indulsz? Akkor van számodra néhány szuper tippünk!

A cikk támogatója az Allianz

Indul végre a síszezon, mi pedig biztosan állítjuk, hogy a divat és a téli sportok igenis megférnek egymással, sőt, a pályán legalább annyira megy a lányok között a stílusverseny, mint egy divathéten. Így hát egy igazi fashionistának kötelező síelés közben is up to date-nek lennie az aktuális trendekkel kapcsolatban, szem előtt tartva a praktikumot is természetesen.

Ha te is így gondolod, akkor jó helyen jársz, most ugyanis eláruljuk, hogy mire kell figyelned, ha te szeretnél lenni a pálya stíluskirálynője, és közben a biztonságot is fontosnak tartod – nézd csak!

1. Tükörlencsés síszemüveg

Nincs most menőbb, mint a színes tükörlencse, ami amellett, hogy óvja a szemed a káros UV-sugárzástól, csökkenti a visszatükröződést és megőrzi a kontrasztokat (ami különösen fontos sportolás közben), szuperdivatos – és valljuk be, igen látványos kiegészítő, ami az egész szetted feldobja. Ohh, és a legjobb, hogy még a hajadat is ellenőrizheted benne két csúszás között.

Kép

2. Fehér sínadrág

Öltözet terén most a fehér az abszolút kedvenc. Ha minket kérdeztek, a monokróm szettek is csodásak vele, de az igazán nagy kedvencünk, ha a fehér nadrágodhoz színes kiegészítőket választasz, amelyek még jobban ütnek az erős kontraszt miatt, az összhatás viszont nem lesz kaotikus.

Kép

3. Bohókás színek és minták

Szóval ebben a szezonban nem pörög a mix and match, viszont nem kell lemondanod most sem a feltűnő színekről. A fehér sínadrágod mellé most válassz minél élénkebb árnyalatokat és printeket, és kerülj a figyelem középpontjába.

Kép

4. Síoverál

Egy igazi retró darab is újra visszatért a trendek közé, mégpedig a síoverál, amit már a sztárok is előszeretettel viselnek sportolás közben. Nem csak szuperkényelmes, de a különböző rétegek párosításával sem kell így bajlódnod.

Kép

5. Bundás hótaposó

Akkor se feledkezz meg a megjelenésedről, ha már otthagytad a pályát. Ehhez nincs másra szükséged, mint egy bundás hótaposóra, ami most legalább annyira menő, mint anno a 2000-es években.

Kép

6. Sisak

Bár lehet, hogy a kék pálya nem tűnik veszélyesnek, mégis jobb, ha sisakban siklasz, hiszen a sisak a fejsérülések 30-50 százalékától képes megvédeni, és nem mellesleg most kicsit sem ciki. Ezerféle színben lehet már beszerezni, így ha ügyesen választasz, a sisakod legalább olyan divatos eleme lehet a megjelenésednek, mint egy kötött sapka, ami viszont baleset esetén nem sokat ér.

Kép

De nem csak sisakkal ügyelhetsz a biztonságodra! Köss Allianz utasbiztosítást vagy vásárolj bármelyik Heavy Tools üzletben, a nyereményed pedig most egy téli álomút és egy Heavy Tools síszett lehet. A játék részleteit itt találod!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!