Kemény forgatási körülmények miatt lett rosszul a Bridgerton csillaga: még enni se bírt

Bridgerton család
Forrás: Netflix/Bridgerton család
Facebook
Twitter
Pinterest

A második évad szerelmi történetének női karaktere elmesélte, hogy bizony küzdelmesebb volt megformálni Kate Sharmát, mint azt bárki is gondolná.

A gyönyörű Simone Ashley alakítja a Netflix legkedveltebb kosztümös sorozatának egyik legújabb szereplőjét. A Bridgerton család Kate Sharmájaként hatalmas rajongótáborra tett szert a színésznő, aki az új évadban Anthony Bridgertonnal (Jonathan Bailey) esik szerelembe. De ahogy az lenni szokott, sok kihíváson, intrikán és persze saját makacsságukon kell átküzdeniük magukat, hogy végül eljussanak az oltárig.

Sokan sajnálták, hogy a második évadban nem kaptak helyet az első évad szerelmesei, Regé-Jean Page teljesen kimarad, míg a Phoebe Dynevor által megformált Daphne karaktere pár epizódban tért csak vissza. Aki látta a folytatást, az viszont már tudja, ez semmit nem von le a Bridgerton értékéből és ahogy a regények, úgy a sorozatok is megállják a helyüket külön etapként.

Csakhogy azt senki se gondolta volna, hogy a forgatás nem volt olyan egyszerű! Az indiai származású Simone Ashley egy interjúban felelevenítette, mennyire nehéz is volt az első hét, sőt bizonyos tekintetben az egész forgatás. A korhű, szemet gyönyörködtető ruhák a Bridgerton védjegyei, ám ezek viselése korántsem egyszerű. A színésznő azt ecsetelte, hogy a fűző viselése nagyon megviselte a testét, nem is tudja, hogy lehetett ezekkel élni akkoriban. A ruhák alatt viselt kiegészítő miatt az első forgatási napokon szédült, hányingere volt és alig kapott levegőt. Annyira összefogta hasüregét a fűző, hogy egy idő után enni sem bírt, és még a vállait is teljesen kikészítette az aláöltözet.

Kép
forrás: Netflix / Bridgerton

Az első napomon úgy voltam vele, hogy 'oké, első nap, te vagy a női főszereplő, sokat kell enni, hogy legyen energia'. Szóval ettem egy nagy adag lazacot, és ekkor lettem rosszul, lényegében azért, mert fűzőt viseltem. Rájöttem, hogy ha ez van rajtad, egyszerűen nem ehetsz. Megváltoztatja a tested.

A 27 éves sztár azt is elárulta, hogy pár hét leforgása alatt kapta meg a szerepet és el sem akarta hinni. Egy bemutatkozó, casting videó után már mehetett is “kémia próbára” Jonathan Bailey-vel, innentől pedig minden biztos volt.

Simone ismerős lehetett egyébként a Netflix nézőinek, hiszen a Szexoktatásban az egyik fontos mellékszerepet viszi, ő alakítja Olivia Hanant.

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Áprilisi filmmustra a Netflix és HBO Max kínálatában: igazi bakancslistás alkotások várnak ránk

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok