Memoárt írt Sharon Stone – nem mindenki örül neki!

Memoárt írt Sharon Stone – nem mindenki örül neki!
Forrás: Frazer Harrison/Getty Images (2019)
Facebook
Twitter
Pinterest

Sharon Stone Kétszer élni, mi lehet ennél szebb című memoárja nem az a tipikus hollywoodi önéletrajz. Brutálisan őszinte, vad és kitárulkozó, aminek nem mindenki fog örülni – erről árulkodnak azok a részletek, amelyeket már nyilvánosságra hozott előjegyezhető könyvéből a színésznő.

Sharon Stone közel 30 évvel ezelőtt, 1992-ben az Elemi ösztön Catherine Tramell-jeként robbant be Hollywoodba és szerzett világhírnevet magának. Az akkor 34 éves színésznő még egy névtelen sztárocskaként érkezett az erotikus thriller bemutatójára – ahonnan aztán szexszimbólumként távozott.

Olvasd el ezt is!

Kétszer élni, mi lehet ennél szebb

Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb színésznője volt, amíg egy agyvérzés padlóra küldte. A betegség keresztbe törte Stone karrierjét, tönkretette a házasságát és elvesztette a vagyonát is. Kétszer élni, mi lehet ennél szebb című életrajzi memoárjában elmeséli, hogyan élte túl életének legkeményebb szakaszát, hogyan építette újjá életét és karrierjét, amely belülről korántsem volt mindig irigylésre méltó.

Mindent kiírt magából

A színésznő felkavaróan őszintén fedi fel #MeToo-élményeit, hosszú oldalakon keresztül ír a női filmesek érvényesülési nehézségeiről és sosem hallott részleteket árul el az Elemi ösztön forgatásáról is.

Az Elemi ösztön kulisszatitkai

A nyilvánosságra hozott részletekből kiderül, hogy a film forgatókönyvét hogyan lopta el számára egykori ügynöke, aki több, mint féléven át minden nap felhívta a film rendezőjét, Paul Verhoevent, hívja be Stone-t próbafelvételre. Habár a holland származású rendező és a színésznő korábban már dolgozott együtt, a film férfi főszereplője, Michael Douglas, aki már befutott sztár volt, hallani sem akart addig az ismeretlen szőkéről, amíg beleuntak a válogatásba. Catherine Tramell szerepét 12 színésznő is visszadobta, mire behívták castingra Sharon Stone-t.

A pofon

Mint tudjuk, a próbafelvétel elkészült, ami pedig utána történt már történelem, ahogy az a bizonyos jelenet is, amiről a rendező az első vetítésig azt állította, semmi nem fog látszódni, csak azért kell levennie a fehérneműjét, mert a fény visszaverődik a fehéren. Stone megdöbbenve látta, hogy a rendező csőbe húzta, hirtelen haragjában felpofozta Verhoevent.

Sharon Stone, Michael Douglas & Jeanne Tripplehorn - Cannes, 1992
forrás: Pool BENAINOUS/DUCLOS/Gamma-Rapho via Getty Images

Sharon Stone, Michael Douglas & Jeanne Tripplehorn - Cannes, 1992

Sharon Stone-ért nemcsak szépsége és tehetsége, hanem őszintesége miatt is rajongunk, sosem volt hajlandó "beállni a sorba", és életrajzi írása pontosan emiatt is annyira izgalmas, ami kemény borítóval, e-könyv és hangoskönyv formájában is megjelenik, az utóbbi természetesen a színésznő fogja felolvasni.

Kattints a galériába, és fedezd fel a színésznő legújabb fotóit!

Galéria / 7 kép

Sharon Stone 60 felett is gyönyörű

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.