Memoárt írt Sharon Stone – nem mindenki örül neki!

Memoárt írt Sharon Stone – nem mindenki örül neki!
Forrás: Frazer Harrison/Getty Images (2019)
Facebook
Twitter
Pinterest

Sharon Stone Kétszer élni, mi lehet ennél szebb című memoárja nem az a tipikus hollywoodi önéletrajz. Brutálisan őszinte, vad és kitárulkozó, aminek nem mindenki fog örülni – erről árulkodnak azok a részletek, amelyeket már nyilvánosságra hozott előjegyezhető könyvéből a színésznő.

Sharon Stone közel 30 évvel ezelőtt, 1992-ben az Elemi ösztön Catherine Tramell-jeként robbant be Hollywoodba és szerzett világhírnevet magának. Az akkor 34 éves színésznő még egy névtelen sztárocskaként érkezett az erotikus thriller bemutatójára – ahonnan aztán szexszimbólumként távozott.

Olvasd el ezt is!

Kétszer élni, mi lehet ennél szebb

Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb színésznője volt, amíg egy agyvérzés padlóra küldte. A betegség keresztbe törte Stone karrierjét, tönkretette a házasságát és elvesztette a vagyonát is. Kétszer élni, mi lehet ennél szebb című életrajzi memoárjában elmeséli, hogyan élte túl életének legkeményebb szakaszát, hogyan építette újjá életét és karrierjét, amely belülről korántsem volt mindig irigylésre méltó.

Mindent kiírt magából

A színésznő felkavaróan őszintén fedi fel #MeToo-élményeit, hosszú oldalakon keresztül ír a női filmesek érvényesülési nehézségeiről és sosem hallott részleteket árul el az Elemi ösztön forgatásáról is.

Az Elemi ösztön kulisszatitkai

A nyilvánosságra hozott részletekből kiderül, hogy a film forgatókönyvét hogyan lopta el számára egykori ügynöke, aki több, mint féléven át minden nap felhívta a film rendezőjét, Paul Verhoevent, hívja be Stone-t próbafelvételre. Habár a holland származású rendező és a színésznő korábban már dolgozott együtt, a film férfi főszereplője, Michael Douglas, aki már befutott sztár volt, hallani sem akart addig az ismeretlen szőkéről, amíg beleuntak a válogatásba. Catherine Tramell szerepét 12 színésznő is visszadobta, mire behívták castingra Sharon Stone-t.

A pofon

Mint tudjuk, a próbafelvétel elkészült, ami pedig utána történt már történelem, ahogy az a bizonyos jelenet is, amiről a rendező az első vetítésig azt állította, semmi nem fog látszódni, csak azért kell levennie a fehérneműjét, mert a fény visszaverődik a fehéren. Stone megdöbbenve látta, hogy a rendező csőbe húzta, hirtelen haragjában felpofozta Verhoevent.

Sharon Stone, Michael Douglas & Jeanne Tripplehorn - Cannes, 1992
forrás: Pool BENAINOUS/DUCLOS/Gamma-Rapho via Getty Images

Sharon Stone, Michael Douglas & Jeanne Tripplehorn - Cannes, 1992

Sharon Stone-ért nemcsak szépsége és tehetsége, hanem őszintesége miatt is rajongunk, sosem volt hajlandó "beállni a sorba", és életrajzi írása pontosan emiatt is annyira izgalmas, ami kemény borítóval, e-könyv és hangoskönyv formájában is megjelenik, az utóbbi természetesen a színésznő fogja felolvasni.

Kattints a galériába, és fedezd fel a színésznő legújabb fotóit!

Galéria / 7 kép

Sharon Stone 60 felett is gyönyörű

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Életmód

A csillagjegyed elárulja: Erre kellene sokkal jobban odafigyelned az egészséged (és persze az alakod) miatt

Az életmód-horoszkóp elárulja, mire kellene sokkal jobban figyelned az egészséged és az alakod miatt!

Kép
Stílus

Klasszikus és egyszerű! Leonardo DiCaprio exe erre a filléres alapdarabra esküszik

Camila Morrone stílustippjét ráadásul pár pillanat alatt lemásolhatod!

Kép
Stílus

Ez lesz a 2023-as nyár egyik legmegosztóbb trendje: visszatér nagyanyáink kedvenc cipője!

A 2023-as cipőválasztékot nézegetve szinte biztos, hogy neked is szemet szúrt már ez a darab!

Kép
Stílus

5 ruhafazon, ami már nem lesz divatos 2023 nyarán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A ruhatrendek háza táján pont annyi változás áll be, amihez mi is szinte észrevétlenül tudunk alkalmazkodni a következő hónapokban.

Kép
Sztárok

„A 60-as éveimben járok, és minden tőlem telhető módon küzdök az öregedés ellen” - Kim Cattrall először beszél őszintén a szépészeti beavatkozásairól

Még mindig alig bírunk magunkhoz térni a hírtől, hogy Kim Cattrall is szerepel az And Just Like That 2. évadában…

Kép
Sztárok

Nem édeklik a beszólások! David Beckham elmagyarázza, hogy miért tartja normálisan, hogy szájon csókolja 11 éves lányát

Az egykori sztárfocista, David Beckham sok kritikát kapott, amiért Harpert csókolgatja.