Azta! A 64 éves Sharon Stone diszkó dívaként tündökölt a vörös szőnyegen

Azta! A 64 éves Sharon Stone diszkó dívaként tündökölt a vörös szőnyegen
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Sharon Stone újfent játszi könnyedséggel variált bele az estéjébe egy izgalmas és nem kevésbé látványos darabot.

Sharon Stone az utóbbi években számos alkalommal bizonyította már be azt, hogy a hatodik iksz felett is szuperül érzi magát a bőrében és róla napvilágra kerülő fotók és videók is egytől egyig azt bizonyítják, hogy a szőke szépség kirobbanó formában van.

A színésznő tegnap este a Halványkék szemek című film premierjén tette tiszteletét Los Angelesben, a bemutató vörös szőnyegén pedig bár egy camel coatban csípték még el, így is sikerült egy kis csillogást becsempésznie az eseményre. Sharon Stone újfent jól érzett rá az ízléses harmóniára, és arany flitterekben úszó nadrágja mellé csak egy egyszerű fekete kötött pulóvert választott. Az összkép pedig még így sem vesztett látványos hatásából, miközben nagyon jól megidézte a '70-es évek stílusvilágát.

A színésznő bár nem játszik a Netflix január 6-án debütáló Halványkék szemek című krimijében, ám ettől függetlenül is megéri megnézni ezt az ígéretes alkotást, amit Louis Bayard regénye alapján Scott Cooper írt és rendezett. A főbb szerepekben ugyanis olyan nagy neveket láthatunk majd mint Christian Bale, Gillian Anderson és Robert Duvall.

Éppen ezért a film előzetesével búcsúznánk!


És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Sharon Stone 60 felett is gyönyörű

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.