Sharon Stone 65 éves lett, mégis csinosabb, mint valaha: képei meghódították a netet

Sharon Stone 65 éves lett, mégis csinosabb, mint valaha: képei meghódították a netet
Forrás: Marc Piasecki/FilmMagic/Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznő nemrég ünnepelte szülinapját, a róla készült friss képek pedig mindenkit elkápráztattak!

Néha olyan érzésünk van, mintha a hollywoodi sztárok életében kicsit máshogy telne az idő. Elég csak egy pillantást vetnünk Jennifer Lopezre, aki hiába lesz nyáron 54 éves, szinte egy percet sem öregedett az elmúlt úgy 20 évben.

De kétség kívül ide sorolhatjuk Sharon Stone-t is, aki a 90-es évek egyik legnagyobb sztárja volt, és még ennyi évtized elteltével is hasonló népszerűségnek örvend. Ráadásul rengeteg hódolója van, az tuti, hiszen bár a színésznő most lett 65 éves, friss fotói bizonyítják, hogy pont olyan jól néz ki, mint évtizedekkel korábban!

Ahogy sok másik sztár, Sharon Stone is részt vett tegnap este az Oscar afterpartiján, és valami egészen lehengerlően festett:

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Híres nők 50 felett, akik megtanítják, hogy a divat kortalan

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.