"Nem csak nekem volt nehéz" - Shakira először törte meg a csendet Piquével való szakításáról

"Nem csak nekem volt nehéz" - Shakira először törte meg a csendet Piquével való szakításáról
Forrás: Getty Images/Rodolfo Molina
Facebook
Twitter
Pinterest

A kolumbiai énekesnő először adott interjút arról, hogyan éli meg különválását gyermekei apjával.

Bár a pletykák szerint Shakira és Gerard Piqué megállapodtak abban, hogy a különválásukat követő egy évben a két fiuk érdekében nem jelennek meg a nyilvánosság előtt új partner oldalán, a labdarúgó gyakorlatilag azonnal megszegte az egyezségüket. A férfit ugyanis alig pár hónappal a szakításuk után lencsevégre is kapták a 23 éves Clara Chia Marti társaságában, akit egy már egy esküvőre is magával vitt a partnereként.

Egy biztos, az egyébként is hűtlenséggel vádolt Gerard Piqué nem szomorkodott sokáig amiatt, hogy véget ért a 12 éves kapcsolata Shakirával – az énekesnőt viszont máig megviselik a történtek. A kolumbiai sztár mindeddig beszélni is képtelen volt az érzéseiről, de friss interjújában végre megtörte a csendet.

Korábban hallgattam és csak megpróbáltam feldolgozni ezt. Nehéz róla beszélnem, főként azért, mert továbbra sem jutottam túl rajta és mivel a nyilvánosság előtt élem az életemet, a különválásunk egyébként sem átlagos. Ez nem csak nekem volt nehéz, hanem a gyerekeimnek is. Hihetetlenül nehéz

- vallotta be.

Megpróbáltam eltitkolni a helyzetet a fiaim előtt. Igyekszem megtenni és megvédeni őket, mert ez az első számú küldetésem az életben. De hallanak dolgokat az iskolában a barátaiktól, vagy valami ellenszenves, kellemetlen hírre bukkannak az interneten, és ez mégiscsak őket érinti

- mesélte Shakira. Az exe új románcáról azonban egyáltalán nem akart véleményt nyilvánítani.

„Azt hiszem, ezek a részletek túlságosan magánjellegűek ahhoz, hogy megosszam őket, legalábbis ebben a pillanatban” – hárította a kérdést. „Csak azt tudom mondani, hogy mindent beleadtam ebbe a kapcsolatba és a családomba” – emelte ki, utalva ezzel arra, hogy Gerard Piqué munkájának érdekében Barcelonába költözött, ezzel háttérbe szorítva saját zenei karrierjét. „Ezt az áldozatot hoztam a szerelemért.”

És hogy mi ad mégis erőt Shakirának a legsötétebb pillanataiban? Ilyenkor emlékezteti magát arra, hogy erős példakép akar lenni a fiai számára. „Olyannak kell lennem, akivé szeretném, hogy váljanak majd. És ott akarok lenni mindazok mellett, akik szeretetüket és támogatásukat mutatták felém. Ez a legerősebb motorom jelenleg.”

Idén ezek a sztárpárok is szakítottak!

Galéria / 7 kép

Van, aki több, mint 10 év után döntött a külön válás mellett: híres emberek, akik 2022-ben szakítottak

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok