Selma Blair döbbenetes vallomása: többször is nemi erőszak áldozata volt alkoholfüggősége miatt

Selma Blair döbbenetes vallomása: többször is nemi erőszak áldozata volt alkoholfüggősége miatt
Forrás: Rachel Murray/Getty Images

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznő őszintén és tabuk nélkül mesélt arról, mit élt át évekkel ezelőtt.

Selma Blair számára az elmúlt néhány év rengeteg kihívást hozott magával. A színésznő hosszas vizsgálatok után tudta meg, hogy szkelóris multiplexe van, majd állapota miatt egy immunszupresszív kezelésben vett részt, amely nemcsak fizikailag, de lelkileg is megviselte őt. Ugyanakkor egy pillanatig sem bánja, hogy igent mondott a kezelésre, mert azóta sokkal jobban érzi magát.

Ám örömét hamar beárnyékolta az, hogy exe fizikailag és lelkileg is bántalmazni kezdte őt, és egy ponton nemcsak rendőrt kellett hívni, de Selma Blair konkrétan távoltartási végzést kért a férfi ellen. Erről könnyek között mesélt közösségi oldalán is:

Most pedig nagyon személyes memoirral készül a színésznő, amiben olyan titkokat is felfed, melyeket eddig soha, senkinek nem mondott el. Selma Blair nemcsak egész életét beárnyékoló alkoholfüggőségéről vallott, hanem arról is, hogy mindössze 7 éves volt, amikor először berúgott, emiatt pedig alkoholizmusa már nagyon fiatalon elkezdődött.

Később az alkohollal próbálta oldani szorongását iskolás évei alatt, és az egyetemi évek során ez még rosszabb lett. Selma Blair felfedte, hogy többször is megerőszakolták férfiak, mert ő olyan részeg volt, hogy nem bírt ellenük küzdeni és nemet mondani. Minden alkalommal szégyenkezett és összetört, emiatt pedig hosszú évekig nem tudta letenni az alkoholt, ugyanis ezzel próbálta elfelejteni mindazt, ami történt. Ördögi körbe került a színésznő. Végül 2016-ban, amikor egy repülőúton az akkor 4 éves kisfia előtt rúgott be és vesztette el az irányítást maga fölött, rájött, hogy változtatnia kell.

Az, ami elérte, hogy abbahagyjam az ivást, a tény volt, hogy akár meg is hallhattam volna azon a repülőgépen. Most, hogy már anya vagyok, ez mindent megváltoztatott.

- mesélte a TODAY showban.

A színésznő 2016 óta nem ivott alkoholt, és terapeuta segítségével dolgozta fel az elmúlt évek traumáit.

Tudtad, hogy ezek a sztárok is megküzdöttek az alkohollal?

Galéria / 6 kép

Híres emberek, akik az alkoholizmus rabjai voltak

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

Ebben rejlik Ázsia divatjának varázslatossága: ezeket a titkokat őrzik kedvenc desztinációink tradicionális öltözetei

Ázsia varázslatos világa egyrészről a hagyományos viseletekben rejlik! Most megmutatjuk mi áll a divat középpontjában kedvenc országainkban!

Kép
Szépség

4 középhosszú frizura, amit 40 felett érdemes kipróbálni idén nyáron - 10 évvel fiatalabbnak tűnsz tőle!

Ezek a hajtrendek tarolnak 2024 nyarán a 40 év feletti nők körében! Ezek a középhosszú frizurák megérnek egy próbát, már csak azért is, mert legalább 10 évet fiatalítanak.

Kép
Életmód

Észre sem veszed milyen pszichológiai trükköt alkalmaznak a Bridgerton készítői: ezzel a zenei csellel láncolnak magukhoz!

Gondolkoztál már azon, miért szereted olyannyira A Bridgerton családot? Mi megmondjuk! Nem csupán a csodás jelmezek, a meseszép helyszínek, a forró szerelmi szálak és Lady Whistledown élces társadalmi meglátásai miatt, hanem a sorozatban játszott zenékért is. Hiszen rengeteg modern számot hallhatsz klasszikus köntösbe bújtatva.

Kép
Életmód

Kinek van igaza? Ki nem állhatta Colin és Penelope intim jelenetét a Bridgerton-rajongótábor egyik fele! - Így érvelnek

Alig vártuk a Bridgerton 3. évadának második felét, hogy kiderüljön, miként alakul a kémia Colin és Penelope között. Ilyen intim jelenetre azonban nem számítottunk!

Kép
Életmód

Erre a 4+1 dologra figyelj, ha all-inclusive nyaralást tervezel a családnak

Az all-inclusive nyaralás sokak számára vonzó lehet, azonban, ha gyermekekkel mennél, ezeket a tanácsokat érdemes megfogadnod!

Kép
Életmód

10 hazai kisváros, ahová érdemes ellátogatni a nyáron

Mindegyiknek egyedi a hangulata, amibe érdemes belekóstolni egy hétvégi kirándulás alkalmával!

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves