Pillants be az életébe! Így él most a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő Selma Blair

Pillants be az életébe! Így él most a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő Selma Blair
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Selma Blair 2018-ban osztotta meg a világgal, hogy gyógyíthatatlan betegséggel küzd. Azóta minden napja egy harc.

A Kegyetlen játékokból és Dr. Szösziből ismert Selma Blair még 2018-ban hozta nyilvánosságra, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved. A szklerózis multiplex a központi idegrendszert megtámadó betegség, Selma Blair ebből elsőként azt érzékelte, hogy egyre nehezebb számára a mozgás. A most 50 éves sztár azonban nem adja fel.

Mióta kimondták a diagnózist, igazi hullámvasút számára az élet. Vannak időszakok, mikor szinte semmit sem érzékel betegségéből, máskor pedig pokoli fájdalmak kínozzák, és az ágyból is alig tud kikelni. Sajnos az állapotának köszönhetően hajlamos a külvilágtól is elzárni magát, ám nemrég úgy döntött, megpróbálja a lehető legjobbat kihozni betegségéből, és igyekszik példát mutatni, és erőt adni.

Dokumentumfilm készült Selma Blair életéből!

Az Introducing, Selma Blair előzetese is már sokkolóan őszinte. Salma valóban nem akar eltitkolni vagy kikozmetikázni az életével kapcsolatban semmit, csak tisztán és őszintén megmutatja, hogy mi a valóság. És ebben ez az igazán kíméletlen.

A film rendezője, Rachel Fleit egyébként szintén egy ritka autoimmun betegséggel él együtt, ezért is találták meg ilyen jól a közös hangot a színésznővel. Az alopecia areata universalis egy, az egész testet érintő, a haj- és testszőrzet elvesztésével járó betegség, amivel a szklerózis multiplexhez hasonlóan még szintén nem igazán tud mit kezdeni az orvostudomány.

Selma maga is gyakran posztol a mindennapokról!

Galéria / 9 kép

Selma Blair és a szklerózis multiplex

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!