A 3 legmeglepőbb és legsokkolóbb dolog Selena Gomezről, ami a róla szóló legújabb dokumentumfilmből, a My Mind & Me-ből derült ki

A 3 legmeglepőbb és legsokkolóbb dolog Selena Gomezről, ami a róla szóló legújabb dokumentumfilmből, a My Mind & Me-ből derült ki
Forrás: Getty Images

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Selena Gomez azt reméli, hogy történetével segíthet másoknak is.

Selena Gomez az utóbbi időben egyre gyakrabban érzett késztetést arra, hogy nyíltan és őszintén meséljen mindazon lelki- és testi harcairól, amiken az utóbbi években keresztülment. És bár eddig se rejtette véka alá életének legféltettebb fejezeteit, most mégis egy egészen új oldaláról ismerhetjük meg a történetét.

Mától látható az Apple TV+ streamingplatformján Selena Gomez My Mind & Me című dokumentumfilmje, melyben az énekesnő minden eddiginél kendőzetlenebbül avatja be a nézőket múltjának és jelenének azon pillanataiba, ahol már kertelés és filterek nélkül mutathatja meg azt a fájóan szívszorító valóságot, ami a csillogáson és a hírnéven túl van. Ennek apropóján most megosztunk pár fontos részletet az Alek Keshishian által rendezett műből.

1. Folyamatos testképzavar

A film a 2016-os Revival Tourral kezdődik, ahol Selenát egyre többször látták sírni a próbák után. Az egyik ilyen alkalommal fakadt ki egy barátjának...

„Van egy hang a fejemben, ami azt mondja: »Ezt elhibázod. Ez szívás volt. Ez szívás volt. Oh, vess egy pillantást magadra a képernyőn – hú, ez elég szarul néz ki.« Ez kiszívja belőlem az életet, és nem akarok fellépni. Egyszerűen megsemmisítő ez a nyomás, mert a legjobbat akarom kihozni az egészből” - mondja egy ponton a filmben.

Számára is felkavaró volt látni ezeket a régi videókat, és örül annak, hogy sikerült átbillennie a másik oldalra, és mai szemmel nézve már egészen felháborítónak tartja azt, ahogy egykor a saját testéről beszélt.

2. Elmegyógyintézet és bipoláris zavarok

A Revival Tourt végül 55 koncert után törölték, hogy Selena kicsit többet tudjon a mentális problémáival foglalkozni. Barátaiban és munkatársaiban a mai napig elevenen él annak az időszaknak az emléke, amikor az énekesnő elméjét hatalmába kerítette az élet sötétebb oldala.

„Egy ponton azt mondta: »Nem akarok most életben lenni. Nem akarok élni.« Én meg azt mondtam: »Várj! Most mi van?« Ez egyike volt azoknak a pillanatoknak, amikor az ember a szemébe néz és nem lát semmit. Egyszerűen koromsötét volt. És ez nagyon ijesztő” - mesélte egykori asszisztense Theresa.

2018-ban végül bipoláris zavarral diagnosztizálták...

„Őszintén megmondom, hogy nem akartam elmegyógyintézetbe menni. Nem akartam, de nem akartam többé az elmém rabja lenni. Azt gondoltam, hogy az életemnek vége. Azt gondoltam, hogy így fogok örökké élni” - meséli Selena a dokumentumfilm képkockáin.

Selena édesanyja, Mandy Teefey a TMZ oldaláról tudta meg azt, hogy lánya idegösszeomlást kapott, a kapcsolatuk ugyanis akkoriban igencsak feszült volt, és bár ma már csak egy rossz emlék számára az egész történet, ennek ellenére még mindig tart attól, hogy egyszer megismétlődik majd mindez.

3. Lupusz

Selenánál 2014-ben lupuszt diagnosztizáltak. Az ezzel az autoimmun betegséggel járó fájdalom, pedig a pandémia alatt még jobban fellángolt.

„Csak reggel fáj. Amikor felébredek, azonnal sírni kezdek, mert fáj – mint minden. Azt hiszem, a múltam és a hibáim – ez az, ami depresszióba kerget. Az egyetlen dolog, amit szeretnék, az az, hogy anya legyek. Nem akarok szuper híres lenni. Úgy érzem, hogy megragadtam, és csak szeretnék továbblépni” - mondja.

2018 októberében az énekesnő fehérvérsejtszáma lezuhant a lupusz miatt, ami újabb mentális problémákhoz vezetett. Ma már szerencsére gyógyszerekkel kordában tudják tartani a bipoláris zavarát, ám sajnos ezen tabletták miatt valószínűleg soha nem lehet természetes úton gyermeke.

És ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

Selena Gomez a valódi nők új példaképe

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!

Kép
Életmód

12 hatékony anyagcsere-gyorsító gyümölcs és zöldség, amik segítenek formába lendülni! 2 receptet is mutatunk!

Szeretnél beindítani az anyagcserédet és könnyedén formába lendülni? Akkor itt az ideje, hogy bevezess egy csodálatos és ízletes élelmiszer-csoportot az étrendedbe – a gyümölcsöket és zöldségeket! A gyors anyagcsere nemcsak a fogyáshoz járul hozzá, hanem energiával tölt fel, serkenti az emésztést és segíti az egész szervezet működését.

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!