A 3 legmeglepőbb és legsokkolóbb dolog Selena Gomezről, ami a róla szóló legújabb dokumentumfilmből, a My Mind & Me-ből derült ki

A 3 legmeglepőbb és legsokkolóbb dolog Selena Gomezről, ami a róla szóló legújabb dokumentumfilmből, a My Mind & Me-ből derült ki
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Selena Gomez azt reméli, hogy történetével segíthet másoknak is.

Selena Gomez az utóbbi időben egyre gyakrabban érzett késztetést arra, hogy nyíltan és őszintén meséljen mindazon lelki- és testi harcairól, amiken az utóbbi években keresztülment. És bár eddig se rejtette véka alá életének legféltettebb fejezeteit, most mégis egy egészen új oldaláról ismerhetjük meg a történetét.

Mától látható az Apple TV+ streamingplatformján Selena Gomez My Mind & Me című dokumentumfilmje, melyben az énekesnő minden eddiginél kendőzetlenebbül avatja be a nézőket múltjának és jelenének azon pillanataiba, ahol már kertelés és filterek nélkül mutathatja meg azt a fájóan szívszorító valóságot, ami a csillogáson és a hírnéven túl van. Ennek apropóján most megosztunk pár fontos részletet az Alek Keshishian által rendezett műből.

1. Folyamatos testképzavar

A film a 2016-os Revival Tourral kezdődik, ahol Selenát egyre többször látták sírni a próbák után. Az egyik ilyen alkalommal fakadt ki egy barátjának...

„Van egy hang a fejemben, ami azt mondja: »Ezt elhibázod. Ez szívás volt. Ez szívás volt. Oh, vess egy pillantást magadra a képernyőn – hú, ez elég szarul néz ki.« Ez kiszívja belőlem az életet, és nem akarok fellépni. Egyszerűen megsemmisítő ez a nyomás, mert a legjobbat akarom kihozni az egészből” - mondja egy ponton a filmben.

Számára is felkavaró volt látni ezeket a régi videókat, és örül annak, hogy sikerült átbillennie a másik oldalra, és mai szemmel nézve már egészen felháborítónak tartja azt, ahogy egykor a saját testéről beszélt.

2. Elmegyógyintézet és bipoláris zavarok

A Revival Tourt végül 55 koncert után törölték, hogy Selena kicsit többet tudjon a mentális problémáival foglalkozni. Barátaiban és munkatársaiban a mai napig elevenen él annak az időszaknak az emléke, amikor az énekesnő elméjét hatalmába kerítette az élet sötétebb oldala.

„Egy ponton azt mondta: »Nem akarok most életben lenni. Nem akarok élni.« Én meg azt mondtam: »Várj! Most mi van?« Ez egyike volt azoknak a pillanatoknak, amikor az ember a szemébe néz és nem lát semmit. Egyszerűen koromsötét volt. És ez nagyon ijesztő” - mesélte egykori asszisztense Theresa.

2018-ban végül bipoláris zavarral diagnosztizálták...

„Őszintén megmondom, hogy nem akartam elmegyógyintézetbe menni. Nem akartam, de nem akartam többé az elmém rabja lenni. Azt gondoltam, hogy az életemnek vége. Azt gondoltam, hogy így fogok örökké élni” - meséli Selena a dokumentumfilm képkockáin.

Selena édesanyja, Mandy Teefey a TMZ oldaláról tudta meg azt, hogy lánya idegösszeomlást kapott, a kapcsolatuk ugyanis akkoriban igencsak feszült volt, és bár ma már csak egy rossz emlék számára az egész történet, ennek ellenére még mindig tart attól, hogy egyszer megismétlődik majd mindez.

3. Lupusz

Selenánál 2014-ben lupuszt diagnosztizáltak. Az ezzel az autoimmun betegséggel járó fájdalom, pedig a pandémia alatt még jobban fellángolt.

„Csak reggel fáj. Amikor felébredek, azonnal sírni kezdek, mert fáj – mint minden. Azt hiszem, a múltam és a hibáim – ez az, ami depresszióba kerget. Az egyetlen dolog, amit szeretnék, az az, hogy anya legyek. Nem akarok szuper híres lenni. Úgy érzem, hogy megragadtam, és csak szeretnék továbblépni” - mondja.

2018 októberében az énekesnő fehérvérsejtszáma lezuhant a lupusz miatt, ami újabb mentális problémákhoz vezetett. Ma már szerencsére gyógyszerekkel kordában tudják tartani a bipoláris zavarát, ám sajnos ezen tabletták miatt valószínűleg soha nem lehet természetes úton gyermeke.

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Selena Gomez a valódi nők új példaképe

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Életmód

A csillagjegyed elárulja: Erre kellene sokkal jobban odafigyelned az egészséged (és persze az alakod) miatt

Az életmód-horoszkóp elárulja, mire kellene sokkal jobban figyelned az egészséged és az alakod miatt!

Kép
Stílus

Klasszikus és egyszerű! Leonardo DiCaprio exe erre a filléres alapdarabra esküszik

Camila Morrone stílustippjét ráadásul pár pillanat alatt lemásolhatod!

Kép
Stílus

Ez lesz a 2023-as nyár egyik legmegosztóbb trendje: visszatér nagyanyáink kedvenc cipője!

A 2023-as cipőválasztékot nézegetve szinte biztos, hogy neked is szemet szúrt már ez a darab!

Kép
Stílus

5 ruhafazon, ami már nem lesz divatos 2023 nyarán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A ruhatrendek háza táján pont annyi változás áll be, amihez mi is szinte észrevétlenül tudunk alkalmazkodni a következő hónapokban.

Kép
Sztárok

„A 60-as éveimben járok, és minden tőlem telhető módon küzdök az öregedés ellen” - Kim Cattrall először beszél őszintén a szépészeti beavatkozásairól

Még mindig alig bírunk magunkhoz térni a hírtől, hogy Kim Cattrall is szerepel az And Just Like That 2. évadában…

Kép
Sztárok

Nem édeklik a beszólások! David Beckham elmagyarázza, hogy miért tartja normálisan, hogy szájon csókolja 11 éves lányát

Az egykori sztárfocista, David Beckham sok kritikát kapott, amiért Harpert csókolgatja.