Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Selena Gomez már viseli 2023 legnagyobb trendjét - és nem mellesleg tökéletesen is áll neki!

Selena Gomez már viseli 2023 legnagyobb trendjét - és nem mellesleg tökéletesen is áll neki!
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Selena Gomez nagyon jól ráérzett erre a trendhullámra!

Selena Gomez sose vetette meg a stílusos kalandozások lehetőségét, sőt! Mindig is jó érzékkel nyúlt a különféle trendekhez, ízléses választásait pedig lehetetlen lenne szó és figyelem nélkül hagyni, főleg ha egy ilyen vibráló divatirányzat mellett teszi le a voksát!

Az énekesnő nem olyan rég fellépett a Saturday Night Live című showműsorban, az alkalomra szánt megjelenését pedig meg kell hagyni, hogy egy kicsit sem aprózta el. Selena Gomez ugyanis talpig rózsaszínben érkezett a felvételre a mostanság hihetetlenül népszerű Barbiecore stílus jegyében.

Kép
forrás: Getty Images

Ez a 2022-ben útjára indult trendről bár sokan azt gondolták, hogy egy év alatt jócskán kimeríti majd a benne rejlő ötleteket, ám végül nem így lett! Ugyanis olyan mértékű sikereket könyvelhetett el nemcsak a TikTokon, de a sztárok körében, és a vörös szőnyeges eseményeken is, ami láttán a tervezők is úgy gondolták, hogy hiba lenne még kivonni a forgalomból, ezért hát a 2023-as évben is velünk maradnak majd, és ha lehet, csak tovább fokozódik a Barbiecore körüli őrület, és az év egyik kihagyhatatlan trendszíne lesz, amit ha csak egy szett erejéig is, de érdemes kipróbálni - mutatunk is pár elérhető darabot a témában!

Selena Gomez után szabadon szerezd be te is kedvenc rózsaszín darabodat!

Galéria / 8 kép

A 2023-as egyik legnagyobb trendje: A Barbiecore

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

4 színtrend, ami jön és 4, ami megy a következő hónapokban

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.