Selena Gomez már viseli 2023 legnagyobb trendjét - és nem mellesleg tökéletesen is áll neki!

Selena Gomez már viseli 2023 legnagyobb trendjét - és nem mellesleg tökéletesen is áll neki!
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Selena Gomez nagyon jól ráérzett erre a trendhullámra!

Selena Gomez sose vetette meg a stílusos kalandozások lehetőségét, sőt! Mindig is jó érzékkel nyúlt a különféle trendekhez, ízléses választásait pedig lehetetlen lenne szó és figyelem nélkül hagyni, főleg ha egy ilyen vibráló divatirányzat mellett teszi le a voksát!

Az énekesnő nem olyan rég fellépett a Saturday Night Live című showműsorban, az alkalomra szánt megjelenését pedig meg kell hagyni, hogy egy kicsit sem aprózta el. Selena Gomez ugyanis talpig rózsaszínben érkezett a felvételre a mostanság hihetetlenül népszerű Barbiecore stílus jegyében.

Kép
forrás: Getty Images

Ez a 2022-ben útjára indult trendről bár sokan azt gondolták, hogy egy év alatt jócskán kimeríti majd a benne rejlő ötleteket, ám végül nem így lett! Ugyanis olyan mértékű sikereket könyvelhetett el nemcsak a TikTokon, de a sztárok körében, és a vörös szőnyeges eseményeken is, ami láttán a tervezők is úgy gondolták, hogy hiba lenne még kivonni a forgalomból, ezért hát a 2023-as évben is velünk maradnak majd, és ha lehet, csak tovább fokozódik a Barbiecore körüli őrület, és az év egyik kihagyhatatlan trendszíne lesz, amit ha csak egy szett erejéig is, de érdemes kipróbálni - mutatunk is pár elérhető darabot a témában!

Selena Gomez után szabadon szerezd be te is kedvenc rózsaszín darabodat!

Galéria / 8 kép

A 2023-as egyik legnagyobb trendje: A Barbiecore

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

4 színtrend, ami jön és 4, ami megy a következő hónapokban

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.