A téli rosszkedv ellen Selena Gomez manikűrje lehet a tökéletes megoldás

A téli rosszkedv ellen Selena Gomez manikűrje lehet a tökéletes megoldás
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Lassan, de biztosan lépdelünk ki a sötét téli időszakból, ez pedig már elég indok ahhoz, hogy egy-egy pasztell árnyalat zöld utat kapjon.

Selena Gomez jártában-keltében egyre többször hint el egy-egy olyan könnyen beszerezhető, szuper stílustrükköt, ami koppintásra született, és külön öröm, hogy ezek mellé a szettek mellé társulnak olyan smink- és manikűrtippek is, melyeknek egyszerűségüknél fogva lehetetlen lenne ellenállni.

Selena lekerekített, ovális körmein nagyon jól mutat ez a nem is túl meleg és nem is túl hideg, vanília pudingot idéző, pasztell sárga árnyalat, ami éppen annyira visszafogott összhatást nyújt, hogy egy téli szettől sem üt el annyira, hogy kicsit is borítsa a meglévő egyensúlyt.

A részletekért lapozz tovább az Insta-galériában!

A mostanság éppen színésznőként bizonyító 29 éves világsztár tehát az arany részletekkel feldobott bordó és a kékeszöld árnyalat után most a sárga mellett tette le a voksát, ami az öröm és a boldogság mellett még az erő színe is. Így ha neked is tetszik ez a lágy, ám mégis energiával teli árnyalat, akkor nem is kérdés, hogy a következő alkalommal milyen színbe öltözzenek majd a körmeid.

Még több körömtrendre vágysz? Akkor mutatunk még egyet, ami uralni fogja az évet! Kattints tovább!

Galéria / 6 kép

A krokodilmintás manikűr 2022 első nagy körömtrendje

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.