Selena Gomez megmutatta a tél legegyszerűbb, de legstílusosabb manikűrjét - egyszerűen imádjuk!

Selena Gomez megmutatta a tél legegyszerűbb, de legstílusosabb manikűrjét - egyszerűen imádjuk!
Forrás: Taylor Hill/WireImage/Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Selena Gomez manikűrtippjeit mindig örömmel fogadjuk!

Selena Gomez a ruhák terén is pont annyira visszafogott minimalista, mint a manikűrök tekintetében, és bár kalandozó kedve néha azért lendületet kap, nagy általánosságban elmondható róla, hogy próbál a megszokott keretek között maradni. És most sem tett másként!
Az énekesnő manikűrösének, Tom Bachiknak köszönhetően ezúttal egy tökéletes példát hozott az elegánsan egyszerű fogalmára. Selena Gomez tejfehérre festett körmei amolyan továbbfejlesztett változatai is lehetnek az idén nyáron nagy népszerűséggel futó "milk bath" trendnek. Az eredetileg lágyabb fehér árnyalatban pompázó, enyhén áttetsző hatású manikűr egy erősebb jelenlétet kapott a 31 éves sztár körmein, de pont olyan látványos formában, hogy minden esélye meglesz felvenni a versenyt a télre tervezett beauty irányzatokkal.

InStyle TIPP: MRN My Nail Lacquer - 95 Heaven Peace árnyalat

Ár: 2300 Ft - itt!December 7-10. között a JOY-Napok Xmas Special alatt a Marionnaud üzleteiben 20% kedvezményt kapsz kuponodért cserébe, ha legalább 2 db teljes árú terméket vásárolsz!

Ár: 2300 Ft - itt!

December 7-10. között a JOY-Napok Xmas Special alatt a Marionnaud üzleteiben 20% kedvezményt kapsz kuponodért cserébe, ha legalább 2 db teljes árú terméket vásárolsz!

A TikTok persze körömlakk témában is profinak mondható, így nem meglepő módon minden színhez más és már jelentést társítanak. A 2010-es években erősen hódító, és most ismét fénykorát élő fehérről úgy tartják, hogy viselője egyedülálló, és akár még valami kalandban is benne lenne. Figyelembe véve azt, hogy Selena nemrég dobta piacra, Single Soon című dalát, ebben a felvetésben még valami ráció is lehet. Vagy ki tudja?! Mindesetre most mutatunk is inkább egy gyors tippet ebben a témában, amit pár kattintással te is beszerezhetsz magadnak.

Nem mellesleg Selena Gomez szépségtrükkjei között akadnak még megfontolandó ötletek! Nézd csak!

Galéria / 7 kép

Ezek Selena Gomez kedvenc szépségtrükkjei

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Sztárok

Így élt Audrey Hepburn élete utolsó hónapjaiban: szívszorító, hogyan telt utolsó karácsonya

Audrey Hepburn túl korán hagyta itt ezt a világot, megható, hogyan teltek utolsó hónapjai.

Kép
Életmód

10 film, ami kísértetiesen tökéletesen megjósolta módon, hogy mi vár ránk a jövőben

Nem hitted, hogy a mesterséges intelligencia egyszer majd valóban beférkőzhet a mindennapjainkba és nem csak a forgatókönyvírók képzeletének szüleménye? Nos, már tudod, hogy tévedtél.

Kép
Életmód

10 hiba, amit elkövethetsz az állásinterjún: nem csak a késés tilos!

Veled is előfordult már, hogy megpályáztál egy hozzád illő állást, ám később szomorúan vetted tudomásul, hogy még a második körbe sem jutottál be? Eláruljuk, nem feltétlen a végzettségeddel vagy a szakmai tapasztalatoddal lehetett a probléma. Nagyon sok hibát elkövethetünk ugyanis egy állásinterjún, akaratlanul is.

Kép
Sztárok

Akinek még Sandra Bullock se tudott ellenállni! Ezekkel a híres nőkkel randizott az elmúlt évtizedekben Chris Evans

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!

Kép
Életmód

A mesterséges intelligencia megjósolta a 2024-es Oscar-gála győzteseit: vajon igaza lesz?

A mesterséges intelligencia beleásta magát az esélylatolgatásba, és úgy döntött, megosztja velünk, hogy szerinte hogyan is fog végződni az idei Oscar-díjátadó!

Kép
Életmód

Az időszakos böjt 7 áldásos hatása: élettartamodat is megnövelheti, ha így táplálkozol

Az időszakos böjt egy olyan táplálkozási módszer, amely a táplálkozási időszakok és a böjti időszakok váltakozásán alapul. Emellett pedig rengeteg jótékony hatása van a szervezetre. Az alábbi cikkben feltárjuk az időszakos böjt potenciális előnyeit.