Már nem érdeklik a beszólások! Selena Gomez büszkén pózol plusz kilóival – FOTÓK

Már nem érdeklik a beszólások! Selena Gomez büszkén pózol plusz kilóival – FOTÓK
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Elhagyva az örökletes sanyargatást, Selena Gomez most azt teszi – és valószínűleg eszi –, amit akar!

Selena Gomez az utóbbi években egészen más alapokra helyezte életét. A még mindig csak 30 éves tehetség komoly egészségügyi problémákkal nézett szembe, hisz átesett egy életmentő műtéten, élete végéig egy gyógyíthatatlan betegség miatt kell gyógyszerek szednie, de mindezek nemcsak testileg, mentálisan is próbára tették. Selena azóta minden megváltozott, amit eddig a másokról való megfelelésről, na meg persze a közösségi médiáról és a hírnévről gondolt, elhagyva az örökletes sanyargatást, és ledobta az elvárások súlyos láncait. Saját beauty márkát alapított, melynek fókuszában a természetesség áll, rendszeresen szólal fel fontos társadalmi kérdésekben, követőit az elfogadásra buzdítja, és a munkájában sem köt már kompromisszumot.

Na meg az öltözködésében sem, hisz azt rég tudjuk róla, hogy Selena Gomeznek hibátlan a stílusa. Selena most azt teszi – és valószínűleg eszi –, amit akar, élvezi az életet, és szerintünk az a pár plusz kiló, ami felszaladt rá, csodásan áll neki. A fiatal híresség vonzóbb, mint valaha, és erről bárki megbizonyosodhat, aki megnézi a róla készült friss képeket, hisz nem takargatja bő leplekkel a testét. Igen, jól látszik, hogy Selena éppen nem a csont és bőr korszakát éli, emiatt pedig rosszalló kritikákat is kap bőven, de most komolyan, nem arról beszélünk állandóan, hogy hamis címlaplányok helyett mennyire szeretnénk valódi nőket látni? Hát tessék!

Ilyen egy fiatal nő stílusa, aki
teljesen ki van békülve magával!

Galéria / 12 kép

Selena Gomez a valódi nők új példaképe

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!