Tudtad? Ezért habozott Sarah Jessica Parker egykoron azon, hogy elvállalja Carrie Bradshaw szerepét

Tudtad? Ezért habozott Sarah Jessica Parker egykoron azon, hogy elvállalja Carrie Bradshaw szerepét
Forrás: HBO
Facebook
Twitter
Pinterest

Sarah Jessica Parker végül egy igencsak különleges szerződéssel oldotta meg a dolgot.

Sarah Jessica Parker már olyan emlékezetes alakításokon volt túl, mint az Első állomás: Las Vegas, a Hókusz pókusz, a Miami rapszódia vagy az Elvált nők klubja, amikor 32 évesen elvállalta a Szex és New York című sorozatban Carrie Bradshaw szerepét.

A színésznő eleinte még habozott azon, hogy igent mondjon-e az ajánlatra, ami végül, mint ahogy azt mindannyian jól tudjuk, olyan jól csengőnek ígérkezett, hogy Sarah Jessica Parker neve mára már annyira összefonódott az általa alakított karakterrel, hogy nagyon úgy tűnik, hogy ő sem szívesen engedné el Carrie kezét.

Na de akkor miért is tétovázott?

Többek között azért is vonakodott azért, hogy rábólintson a dologra, mert nem szeretett volna elköteleződni egy tévéműsor mellett, és nem akart sokat mutató, intim jeleneteket forgatni.

„Huvane (a színésznő menedzsere - a szerk.) felhívott, és azt mondta: »Darren Star megkeresett. Ő írta ezt a pilotot, a Szex és New Yorkot, és azt mondja, hogy rád gondolt miközben megírta – te jártál a fejében, miközben írta. Elküldöm neked. Elolvastam. Szerintem nagyon jó. Találkoznod kellene vele.« És azt mondtam: »Tényleg? Úgy érzem, hogy most minden olyan jól megy. Csinálhatok egy színdarabot, aztán egy filmet, aztán egy színdarabot, aztán egy filmet. És ez nekem nagyon rugalmas. Mi lehet ennél jobb?«” - emlékezett vissza a sztár James Andrew Miller Powerhouse: The Untold Story of Hollywood's Creative Artists című új könyvében.

Tény és való, hogy nagyon jól esett Sarah-nak az, hogy ennyire ráformálták a szerepet, de a meztelenkedés távol állt tőle, ahogy mindenféle intim jelenet is. Menedzserének azonban sikerült meggyőznie arról, hogy a saját feltételei szerint vállalja el Carrie szerepét, ezzel a lépéssel pedig úgy tűnik, hogy sikerült megtalálni az arany középutat, így végül a színésznő is részese lehetett a projektnek. Így míg szereplőtársai mindannyian láthatók voltak különféle hálószoba-jelenetekben, addig Parker teljes valójában a sorozat 94 epizódja és a két film alatt is végig rejtve maradt, ahogy a 2021-ben újraéledt And Just Like Thatben is.

Kép
forrás: HBO

Sarah Jessica Parker egyébként nem csak a Szex és New York kapcsán volt ennyire határozott a meztelenkedéssel kapcsolatban. Elmondása szerint ugyanis ez a záradék minden szerződésében benne van, ahogy az is, hogy testdublőr sem helyettesítheti őt egy-egy ilyen jelenetben. Ennek ellenére nem ítéli el azokat a színésznőket, akik néha mernek egy fokkal többet is megmutatni magukból, hiszen pont ez a sokszínűség ennek a szakmának az egyik szépsége.

És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

Dolgok, amiket nem tudtál a Szex és New York-ról

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.