A Szex és New York idején minden jobb volt?! Sarah Jessica Parker legutóbbi szettje a legnagyobb rajongóknál kiverte a biztosítékot

A Szex és New York idején minden jobb volt?! Sarah Jessica Parker legutóbbi szettje a legnagyobb rajongóknál kiverte a biztosítékot
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Sarah Jessica Parker egy posztja elég is volt ahhoz, hogy a rajongók között egy kisebb lázadás törjön ki.

Alig egy hónapja számoltunk be arról, hogy végre elkezdték forgatni az And Just Like That második évadát, és már sikerült is pár szemrevaló szettet is elcsípni Sarah Jessica Parker és Kristin Davis tálalásában. Bár akkor nagyon úgy tűnt, hogy a rajongók is odavannak attól, hogy egy újfent stílusokban gazdag folytatás elé nézünk, ám a Carrie Bradshawt játszó színésznő legutóbbi posztja után erősen fordulni látszik az a bizonyos kocka.

Az 57 éves sztár tegnap ugyanis gondolt egyet és megosztott egy szettet a készülő alkotásból, ám lelkes szándék sajnos elég gyorsan lázadásba fordult, és a széria közönsége különféle negatív jelzőkkel kezdte el bombázni Sarah Jessica Parker mintákban úszó, bohókás szettjét.

Az HBO sorozatának gardróbját tervező Molly Rogers és Danny Santiago egy csíkos Marrakshi Life ruhát és egy kockás Vivienne Westwood kabátot választott a szóban forgó jelenethez, amit a színésznő saját, Duchessa Gardini márkájának kék csizmájával, egy szürke kalappal és egy vintage Pierre Cardin táskával tettek még inkább figyelem bűvölővé, a végeredmény pedig nem hozta a várt hatást!

És itt egy videó is erről a bizonyos szettről!

Sokan ugyanis azt nehezményezték, hogy az eredeti szériában Carrie teljesen más stílusban öltözködött, és most leginkább úgy néz ki, mint egy „flancolós hajléktalan”. Többen megjegyezték azt is, hogy bár tudják, hogy a felkapott New York-i írónő már az 50-es éveiben jár, ettől függetlenül nem kéne ennyire más irányba vinni a stílusát, ami eddig jócskán az ikonikus felett mozgott. Egyesek pedig egészen odáig vitték a gondolatmenetet, hogy már-már visszasírják a Szex és New York stylistját, a 81 éves Patricia Fieldet. Minden bizonnyal a készítőket nem nagyon hatotta meg a dolog, és továbbra is a meglévő csapattal folytatják majd a munkálatokat, már csak az a kérdés, hogy a kosztümrészleget mennyire befolyásolják majd a nézőktől érkező kritikus szavak?!

Te mit gondolsz? Szerinted is rémes Sarah Jessica Parker legutóbbi szettje?

Igen! Szerintem ez az összeállítás még nyomokban sem tartalmazza Carrie imádni való stílusát!
Szerintem nincs vele semmi nagy baj, és valahol ez a ruhaválasztás is nagyon jól tükrözi Carrie sokszínű divatízlését.

És ezt láttad már?

Galéria / 19 kép

19 dolog, amit ma is viselnénk Carrie Bradshaw gardróbjából

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!