A Szex és New York idején minden jobb volt?! Sarah Jessica Parker legutóbbi szettje a legnagyobb rajongóknál kiverte a biztosítékot

A Szex és New York idején minden jobb volt?! Sarah Jessica Parker legutóbbi szettje a legnagyobb rajongóknál kiverte a biztosítékot
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Sarah Jessica Parker egy posztja elég is volt ahhoz, hogy a rajongók között egy kisebb lázadás törjön ki.

Alig egy hónapja számoltunk be arról, hogy végre elkezdték forgatni az And Just Like That második évadát, és már sikerült is pár szemrevaló szettet is elcsípni Sarah Jessica Parker és Kristin Davis tálalásában. Bár akkor nagyon úgy tűnt, hogy a rajongók is odavannak attól, hogy egy újfent stílusokban gazdag folytatás elé nézünk, ám a Carrie Bradshawt játszó színésznő legutóbbi posztja után erősen fordulni látszik az a bizonyos kocka.

Az 57 éves sztár tegnap ugyanis gondolt egyet és megosztott egy szettet a készülő alkotásból, ám lelkes szándék sajnos elég gyorsan lázadásba fordult, és a széria közönsége különféle negatív jelzőkkel kezdte el bombázni Sarah Jessica Parker mintákban úszó, bohókás szettjét.

Az HBO sorozatának gardróbját tervező Molly Rogers és Danny Santiago egy csíkos Marrakshi Life ruhát és egy kockás Vivienne Westwood kabátot választott a szóban forgó jelenethez, amit a színésznő saját, Duchessa Gardini márkájának kék csizmájával, egy szürke kalappal és egy vintage Pierre Cardin táskával tettek még inkább figyelem bűvölővé, a végeredmény pedig nem hozta a várt hatást!

És itt egy videó is erről a bizonyos szettről!

Sokan ugyanis azt nehezményezték, hogy az eredeti szériában Carrie teljesen más stílusban öltözködött, és most leginkább úgy néz ki, mint egy „flancolós hajléktalan”. Többen megjegyezték azt is, hogy bár tudják, hogy a felkapott New York-i írónő már az 50-es éveiben jár, ettől függetlenül nem kéne ennyire más irányba vinni a stílusát, ami eddig jócskán az ikonikus felett mozgott. Egyesek pedig egészen odáig vitték a gondolatmenetet, hogy már-már visszasírják a Szex és New York stylistját, a 81 éves Patricia Fieldet. Minden bizonnyal a készítőket nem nagyon hatotta meg a dolog, és továbbra is a meglévő csapattal folytatják majd a munkálatokat, már csak az a kérdés, hogy a kosztümrészleget mennyire befolyásolják majd a nézőktől érkező kritikus szavak?!

Te mit gondolsz? Szerinted is rémes Sarah Jessica Parker legutóbbi szettje?

Igen! Szerintem ez az összeállítás még nyomokban sem tartalmazza Carrie imádni való stílusát!
Szerintem nincs vele semmi nagy baj, és valahol ez a ruhaválasztás is nagyon jól tükrözi Carrie sokszínű divatízlését.

És ezt láttad már?

Galéria / 19 kép

19 dolog, amit ma is viselnénk Carrie Bradshaw gardróbjából

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.