Sarah Jessica Parker a SATC forgatása után is ragaszkodik ősz hajához

SJP
Forrás: James Devaney/gettyimages

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

A fotó, amiről most a fél világ beszél!

Hiába múlt 56 éves, Sarah Jessica Parker még mindig a legstílusosabb nők közé tartozik. Ezt a róla készült legfrissebb fotók is bizonyítják, amelyeken Andy Cohen műsorvezetővel ebédel, méghozzá smink nélkül, ősz hajjal. Ez a színésznők körében igencsak furcsának számít, hiszen a plasztikai műtétek és filterek világában ma már bátor dolog, ha valaki nemcsak a korát, hanem az ezzel együtt járó változásokat is megmutatja.

A készülő 7. évadban – amelyben már Kim Cattralt nélkül tér vissza a három jó barátnő – mindegyik színésznő az 50-es éveiben jár és a mostani problémáik és szerelmi életük lesz a középpontban. Bár sokat még nem tudni a produkcióról, az biztos, hogy Carrie és Big kapcsolata most sem lesz túl rózsás, ezért sem olyan meglepő, hogy szerepet kapott az Aidan Shawt megformáló John Corbett is.

SJP egyébként nagyon élvezi, hogy újra az írónő bőrébe bújhat és egykori kolléganőivel is több időt lehet együtt. A Just like that című sorozat, ha minden igaz, jövőre kerül az HBO kínálatába, amelyet a rajongók már tűkön ülve várnak. Szerencsére a nagy ijesztgetésekkel ellentétben majdnem mindenki visszatér a régi színészgárdából, kivéve Kim Cattrallt, aki szerint Samantha karaktere már inkább nevetséges lett volna, mint szexi.

Ha kíváncsi vagy Samantha Jones legjobb beszólásaira, akkor kattints a galériára!

Galéria / 7 kép

Samantha Jones legkeményebb beszólásai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.