Sarah Jessica Parker a SATC forgatása után is ragaszkodik ősz hajához

SJP
Forrás: James Devaney/gettyimages
Facebook
Twitter
Pinterest

A fotó, amiről most a fél világ beszél!

Hiába múlt 56 éves, Sarah Jessica Parker még mindig a legstílusosabb nők közé tartozik. Ezt a róla készült legfrissebb fotók is bizonyítják, amelyeken Andy Cohen műsorvezetővel ebédel, méghozzá smink nélkül, ősz hajjal. Ez a színésznők körében igencsak furcsának számít, hiszen a plasztikai műtétek és filterek világában ma már bátor dolog, ha valaki nemcsak a korát, hanem az ezzel együtt járó változásokat is megmutatja.

A készülő 7. évadban – amelyben már Kim Cattralt nélkül tér vissza a három jó barátnő – mindegyik színésznő az 50-es éveiben jár és a mostani problémáik és szerelmi életük lesz a középpontban. Bár sokat még nem tudni a produkcióról, az biztos, hogy Carrie és Big kapcsolata most sem lesz túl rózsás, ezért sem olyan meglepő, hogy szerepet kapott az Aidan Shawt megformáló John Corbett is.

SJP egyébként nagyon élvezi, hogy újra az írónő bőrébe bújhat és egykori kolléganőivel is több időt lehet együtt. A Just like that című sorozat, ha minden igaz, jövőre kerül az HBO kínálatába, amelyet a rajongók már tűkön ülve várnak. Szerencsére a nagy ijesztgetésekkel ellentétben majdnem mindenki visszatér a régi színészgárdából, kivéve Kim Cattrallt, aki szerint Samantha karaktere már inkább nevetséges lett volna, mint szexi.

Ha kíváncsi vagy Samantha Jones legjobb beszólásaira, akkor kattints a galériára!

Galéria / 7 kép

Samantha Jones legkeményebb beszólásai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!