Meglepően őszinte választ adott Sarah Jessica Parker, miért nem akarta Kim Cattrallt a Szex és New York spin-off sorozatában látni

Kim és SJP
Forrás: Bryan Bedder/Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Azt még nem tudni, hogy örökre, de a tegnapi nappal hivatalosan is véget ért a Szex és New York spin-off sorozatának első évada.

Az And Just Like That… kapott hideget és meleget is. Sokan nem értettek egyet a karakterek átalakulásával, ahogy azzal sem, hogyan voltak képesek a készítők ezt tenni Carrie és Samantha megtörhetetlen barátságával. Nos, SJP ezt teljesen másképp gondolja, legalábbis, ami Samantha megformálóját illeti:

„Úgy gondolom, hogy túl sok megnyilatkozása van az érzéseiről, amit megosztott... Nem vettem részt ezekben és nem olvastam cikkeket, bár az emberek hajlamosak tudatni velem.”

Az elmúlt években a 65 éves Kim többször is hangosan és határozottan nyilatkozta, hogy soha nem térne vissza a férfifaló szerepében, amit elsősorban a feszültséggel és mérgező munkakörnyezettel magyarázott, különösen Sarah Jessica Parkerrel kapcsolatban, akivel folyamatos harcban álltak egymással.

A spin-off sorozat premier epizódjában derült ki, hogy Samantha Londonba költözött, miután összeveszett Carrie-vel, – bár itt gyorsan hozzátennénk, hogy ez kicsit életszerűtlen húzás volt a készítőktől, ha az eredeti sorozatot vesszük alapul – de többször is jelen volt üzenetek formájában.

A színésznő szerint Kim és a kérései már nem illettek abba, ami a sorozat rajongóinak és a készítőknek fontos volt, ugyanakkor Kimmel ellentétben Samantha igenis jelen volt.

„Samantha nem ment el. Azt hiszem Samantha jelenléte tisztelettel és eleganciával lett kezelve” – magyarázta SJP. „Nem volt rossz ember. Emberi lény volt, akinek voltak érzései...de úgy gondolom, megtaláltuk a módját, hogy itt tartsuk azok számára, akiknek fontos volt és, akik szerették.”

Ezt olvastad már?!

Galéria / 7 kép

Samantha Jones legkeményebb beszólásai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Sztárok

„Gyűlölt engem, meg akart ölni!” - Hugh Grant nem nagyon lopta be magát ennek a világhírű színésznek a szívébe

Karrierje során Hugh Grant is botlott olyan kollégákba, akikből éppenséggel a szimpátia legkisebb szikráját sem váltotta ki.

Kép
Sztárok

Katalin hercegné túlöltözte a menyasszonyt a jordán királyi esküvőn: csak egy valaki volt még feltűnőbb

Hussein jordán koronaherceg kimondta a boldogító igen és feleségül vette a a Szaúd-Arábiában született Rajwa Al-Saif-ot.

Kép
Sztárok

Cuki kisfiúból csini kamaszlány: Így változott meg Shiloh Jolie-Pitt az évek alatt

Nézd meg, hogyan változott Shiloh Jolie-Pitt az évek során!

Kép
Életmód

2 "egészségesnek" kikiáltott étel, ami a szakértők szerint gyulladást és puffadást okoz

Első hallásra igazi tökéletes csemegének tűnnek, valójában pedig tele vannak egészségtelen összetevőkkel, így a táplálkozási szakértők szerint nem árt vigyázni velük!

Kép
Életmód

10 film, amiben a jelmeztervezők hibát követtek el, mégsem szúrta ki senki

Néhány kosztümös film láttán a divattörténészek csak fogják a fejüket!

Kép
Stílus

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 30 szuper júniusi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Júniusban már az időjárás sem gördíthet akadályokat eléd, így mutatjuk a legszuperebb nyári outfitölteteket!