Meglepően őszinte választ adott Sarah Jessica Parker, miért nem akarta Kim Cattrallt a Szex és New York spin-off sorozatában látni

Kim és SJP
Forrás: Bryan Bedder/Getty Images

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Facebook
Twitter
Pinterest

Azt még nem tudni, hogy örökre, de a tegnapi nappal hivatalosan is véget ért a Szex és New York spin-off sorozatának első évada.

Az And Just Like That… kapott hideget és meleget is. Sokan nem értettek egyet a karakterek átalakulásával, ahogy azzal sem, hogyan voltak képesek a készítők ezt tenni Carrie és Samantha megtörhetetlen barátságával. Nos, SJP ezt teljesen másképp gondolja, legalábbis, ami Samantha megformálóját illeti:

„Úgy gondolom, hogy túl sok megnyilatkozása van az érzéseiről, amit megosztott... Nem vettem részt ezekben és nem olvastam cikkeket, bár az emberek hajlamosak tudatni velem.”

Az elmúlt években a 65 éves Kim többször is hangosan és határozottan nyilatkozta, hogy soha nem térne vissza a férfifaló szerepében, amit elsősorban a feszültséggel és mérgező munkakörnyezettel magyarázott, különösen Sarah Jessica Parkerrel kapcsolatban, akivel folyamatos harcban álltak egymással.

A spin-off sorozat premier epizódjában derült ki, hogy Samantha Londonba költözött, miután összeveszett Carrie-vel, – bár itt gyorsan hozzátennénk, hogy ez kicsit életszerűtlen húzás volt a készítőktől, ha az eredeti sorozatot vesszük alapul – de többször is jelen volt üzenetek formájában.

A színésznő szerint Kim és a kérései már nem illettek abba, ami a sorozat rajongóinak és a készítőknek fontos volt, ugyanakkor Kimmel ellentétben Samantha igenis jelen volt.

„Samantha nem ment el. Azt hiszem Samantha jelenléte tisztelettel és eleganciával lett kezelve” – magyarázta SJP. „Nem volt rossz ember. Emberi lény volt, akinek voltak érzései...de úgy gondolom, megtaláltuk a módját, hogy itt tartsuk azok számára, akiknek fontos volt és, akik szerették.”

Ezt olvastad már?!

Galéria / 7 kép

Samantha Jones legkeményebb beszólásai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Kép
Sztárok

Lekapták őket: Már nem tudják tovább titkolni, ő a Bridgerton sorozat sztárjának gyönyörű barátnője! - FOTÓ

Colin Bridgertont alakító szexi színész már nem tudja tovább titkolni kapcsolatát, ugyanis lencsevégre kapták őket. Mutatjuk, ki Luke Newton csinos barátnője!

Kép
Szépség

Tényleg árthat hajunknak a sós víz? Ha erre figyelsz, nem lehet baj a nyaralás során

A nyári tengerparti nyaralások alkalmával nem csupán bőrünk védelme érdemel kiemelt figyelmet, hanem fontos, hogy hajtincseink is megfelelő ápolásban és gondoskodásban részesüljenek. Mutatjuk, hogyan!

Kép
Életmód

Már nem a fehérje a legnagyobb táplálkozási őrület: 2024-ben ez a makrotápanyag vált a legfontosabbá

Igen, igen, fontos a fehérjebevitel, de 2024-ben a rostok kerültek a reflektorfénybe!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 15 kihagyhatatlan nyári ruha 15 ezer forint alatt

A nyári ruhák terén tényleg megéri a változatosságra törekedni.

Kép
Életmód

Hiányuk demenciához vezethet! Avagy íme a 6 legerősebb agyműködést serkentő vitamin

Az emberi agy a testünk legbonyolultabb szerve. Felelős a gondolkodásért, az érzelmekért, a memóriáért, a tanulásért, a kreativitásért és még hosszan sorolhatnánk. Ahogy öregszünk, vagy ha krónikus betegségekkel küzdünk, a kognitív funkcióink romlani kezdhetnek. Ez a hanyatlás számos tényezőből eredhet, beleértve a nem megfelelő táplálkozást, a genetikai hajlamot, a stresszt, és természetesen a vitaminhiányokat is. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a vitaminokat, melyek az agyműködés serkentéséért is felelnek.

Kép
Sztárok

Volt, hogy tizenhárom hónap alatt 42 kilót fogyott! Avagy 10 őrültes dolog Karl Lagerfeldről

Karl Lagerfeld életét megannyi titok és szóbeszéd lengte körbe és ez a varázs az évek múlásával sem veszít érdekes bájából.