A TikTok épp csak felfedezte magának ezt a trendet: Sarah Jessica Parker pedig már profin hordja is

A TikTok épp csak felfedezte magának ezt a trendet: Sarah Jessica Parker pedig már profin hordja is
Facebook
Twitter
Pinterest

Vicces, hogy milyen egyszerű hétköznapi dolgok tudnak egy pillanat alatt hatalmas trenddé válni.

2016 év végén egy egészen új időszámítás kezdődött az AirPods-ok első generációjának hála, ami hosszú évek után egy stabil pontot tett a sokszor gordiuszi csomó formáját öltő fülhallgatókábelek problémákörének végére. Azóta is számos kistestvére jelent meg a piacon ennek a minden szempontból forradalmi újításnak, ami szépen lassan stabil trenddé nőtte ki magát a technikai kütyük világában.

A nosztalgikus hangulat azonban nagyon úgy tűnik, hogy a műszaki dolgokra is hatással van, így született meg az Apple Airpods Max, ami küllemét nézve nagyon hasonlít gyerekkorunk elfeledett fejhallgatóira. Ez ez újabb kábelnélküli változat pedig olyan tuti döntésnek bizonyult, hogy a TikTok berkeiben is pillanatok alatt világsiker lett.

Eme praktikus újdonság pedig természetesen a sztárokat sem kerüli el. A trendekkel kiemelt baráti viszonyt ápoló Sarah Jessica Parkert például New York utcáin csípték el a már védjegyévé vált melegítőnadrág és babydoll cipő párosában, miközben a karján egy ilyen füles lógott.

Nem ez az első eset, hogy a Szex és New York sztárjának nevét egy TikTok trend kapcsán említjük, hiszen év elején írtunk arról, hogy világhírű sorozat után, az And Just Like That-ben is szerepet kapott ikonikus Fendi táskája, ami éppen elég volt ahhoz, hogy rekordszámú keresést és hashtaget generáljon a fiatalok körében népszerű platformon. Ennek fényében pedig szinte biztosak vagyunk abban, hogy az 57 éves színésznő tud még újat mutatni egy olyan generációnak, melynek tagjainak nagy része jóval a népszerű szinglikről szóló sorozat indulása után születtek.


És ezt láttad már?

Galéria / 19 kép

19 dolog, amit ma is viselnénk Carrie Bradshaw gardróbjából

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.