Nem káprázik a szemed! Sarah Jessica Parker 23 évvel később újfent bebizonyította, hogy érdemes a divatszabályokon túllépni

Nem káprázik a szemed! Sarah Jessica Parker 23 évvel később újfent bebizonyította, hogy érdemes a divatszabályokon túllépni
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Ki más is hozhatta volna ezt a szuper ötletet, ha nem Sarah Jessica Parker?!

A Sarah Jessica Parker személye körül kialakult kultuszban természetesen nagy szerepe volt a Szex és New Yorknak, na meg persze a sorozat zseniális stylistjának, Patricia Fieldnek is. Egy jó ideig nem is nagyon tudtuk eldönteni azt, hogy a színésznő csak jól idomul karaktere stílusához, vagy a magánéletben is pont olyan merész, ha divatról van szó.

Majd az elmúlt évtizedekben számos okot és bizonyítékok szolgáltatott a nyilvánosságnak azzal kapcsolatban, hogy igazából őt sem kell félteni, ha stíluskalandozásokról van szó, és örömmel ugrik bele olyan váratlan ötletekbe és megvalósításokba is, amiket mások akár többször is erősen meggondolnának. Valahogy így érezhettek sokan akkor is, amikor nemrég Sarah Jessica Parker egy egészen különleges csavarral dobta fel egyébként teljesen letisztult és elegáns megjelenését. Na és hogyan? Nézd csak meg a cipellőjét egy kicsit jobban!

SJP egyik lábán egy gyöngyökkel díszített türkiz, míg a másikon pedig egy szintúgy gyöngyökkel díszített fekete magas sarkút viselt, amit természetesen az SJP by Sarah Jessica Parker kínálatából választott.

A gyerekkorunkban néha elkövetett öltözködési csíny egyébként pár éve felütötte már a fejét a divathetek street style szettjei között is, és nem mellesleg a színésznő sem először döntött úgy, hogy két különböző lábbelit kap fel.

2019-ben a New York-i balett eseményére egy élénk fuksziaszínű Zac Posen estélyit választott, amit szintúgy a saját cipőmárkájának felemás darabjaival tett még látványosabbá.

És hogy még egy kicsit tovább fokozzuk a dolgot, mondunk még egy érdekességet azzal kapcsolatban, hogy a sztárnak miért is nem ismeretlen terep ez a trükk! A Szex és New York harmadik évadjának 13. részében ugyanis szintúgy feltűnt ez az ötlet, amikor a barátnők éppen Los Angelesben mulatták az időt.

Ennyi szemet gyönyörködtető megoldás láttán talán te is lelkesebb és nyitottabb vagy ezen újításra, amit nem is olyan nehéz életre kelteni, csak két fazonban teljesen egyforma, míg színében különböző cipő kell hozzá és meg is vagy!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

5+1 divatlecke, amit Carrie Bradshawtól tanultunk

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.