Sarah Jessica Parkert 13 év után ugyanazt a darabot viselte - És még mindig csodálatos!

Sarah Jessica Parkert 13 év után ugyanazt a darabot viselte - És még mindig csodálatos!
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A fenntarthatóság egy nagyon jó opció, ha divatról, na meg ilyen szuper darabokról van szó!

Pontos dátumot bár még mindig nem tudunk, de annyi már biztos, hogy decemberben kerül fel az HBO Max kínálatába a Szex és New York folytatása, az And Just Like That, melynek forgatási idejét úgy látszik, nagyon kicentizik és a maximumig húzzák. Múlt héten például Párizsban csípték el Carriet és Mr. Biget, pár nappal később pedig egy stílustrükkel is felérő jelenetfotóval gazdagodtunk és még messze nincs vége a dolognak.

Tegnap ugyanis éppen abban a Christian Dior Extreme Gladiator szandálban kapták lencsevégre Sarah Jessica Parkert, amit utoljára 13 évvel ezelőtt a Szex és New York film első részében viselt.

Íme a legfrissebb fotó!

És itt van két emlékezetes pillanat is a 2008-as filmből, melyben állítólag Carrie közel 80 ruhát viselt, és a film körülbelül 5%-ban volt rajta ez az akkori árfolyamon nézve körülbelül 130 ezer forintos cipő, ami annyira jól teljesített, hogy az összes párt eladták belőle.

Kép
forrás: InterCom

És ha már itt tartunk, a fentebb látható Eiffel-tornyot ábrázoló Timmy Woods táska is ott volt a színésznőnél múlt héten Párizsban - ami egyébként még mindig kapható, így itt meg is nézheted teljes valójában.

Régóta nem titok, hogy a 6 évadon át futó sorozatban látható, Carrie által viselt ruhák jelentős részét, sőt még az ikonikus Carrie nyakláncot is Sarah Jessica Parker bizony egytől egyig megkapta, arról viszont semmit se tudni, hogy mindez a filmben viselt darabokra is igaz-e, bár könnyen lehet, hogy igen. Ennek fényében pedig teljesen érthető, ha örömmel kap ki néha egy-egy kincset féltve őrzött gyűjteményéből.

És ezt láttad már?

Galéria / 19 kép

19 dolog, amit ma is viselnénk Carrie Bradshaw gardróbjából

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.