Sandra Bullock visszavonul a filmezéstől - Ezzel magyarázta döntését

Sandra Bullock
Forrás: Alberto E. Rodriguez/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Sandra Bullock az egyik legkeresettebb színésznő Hollywoodban, ő mégis elérkezettnek látja az időt, hogy egy kicsit megálljon és szünetet tartson a karrierjében.

Természetesen nem arról van szó, hogy örökre hátat szeretne fordítani a filmezésnek, mindössze nagyobb figyelmet akar fordítani a családjára és a pihenésre, ami az elmúlt években nehezebben ment neki, hiszen mindig újabb és újabb alkotások főszerepében tűnt fel.

Az 57 éves Sandra Bullock egy nemrég készült interjúban erősítette meg ezt a döntését, ahol azt is elmondta, hogy pontosan annyi időt szeretne magának és a családjának adni, amennyi jól esik, tehát kicsit sem köti időhöz visszavonulását.

A színésznő állítása szerint ott akar lenni, ahol a legboldogabb. Ez pedig nem más, mint az otthona, ahol két gyermeke, a 12 éves Louise és a 10 esztendős Laila vannak. A gyerekek egyre nagyobbak és egyre érzékenyebbek is, hiszen lassan, de biztosan abba a korba kerülnek, amikor jóval több anyai támogatásra lesz szükségük.

Kép
forrás: Jacopo Raule/gettyimages

Sandra Bullock sosem titkolta, hogy karrierje mindig is fontos helyet foglalt el a szívében és az életében egyaránt, ám ahogy teltek-múltak az évek, végül csak az örökbefogadással válhatott édesanyává. Ez viszont kicsit sem törte le, sőt miután 2010-ben mindössze 10 naposan a karjába vette Louist, tudta, hogy ez lesz az ő útja. 2015-ben, 5 évvel később pedig Lailát is örökbefogadta.

Még abban az évben a szerelem is rátalált Bryan Randall személyében, akivel azóta közösen nevelik Sandra gyerekeit és, akit a legjobb férfi példaképnek tart a színésznő fia és lánya számára.

Sandra egyébként visszavonulása előtt Az elveszett város (The Lost City) című alkotásban fog feltűnni, amelyben olyan színészek is szerepet kaptak, mint Daniel Radcliffe, Brad Pitt és Channing Tatum.

Ezt olvastad már?!

Galéria / 6 kép

Híres nők és lányaik, akik szöges ellentéteik egymásnak

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.

Kép
Stílus

Nyáry Luca: 4 makacs tévhit a modellek életével kapcsolatban

Azt gondoltad, a modellek rengeteg pénzt keresnek, fényűző szállodákban laknak és közben csak szépen kell mosolyogniuk? Nyáry Luca jó ideje mozog ebben a világban és most eloszlat minden tévhitet.

Kép
Stílus

Klasszikus és kihagyhatatlan! A minta, ami uralni fogja az elkövetkezendő hónapokat

Ezért a könnyen kombinálható mintáért szinte biztos, hogy te is odaleszel majd!

Kép
Sztárok

Láttad már? Ő Lisa Marie Presley legidősebb lánya, akit már Hollywood is kiszemelt magának

Lisa Marie Presley lányának minden esélye megvan arra, hogy rövidesen Hollywood legnagyobb csillagjai közé kerüljön.