Nem tud hibázni! Sandra Bullock a legtökéletesebb ruhát választotta új filmje premierjére

Nem tud hibázni! Sandra Bullock a legtökéletesebb ruhát választotta új filmje premierjére
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Meg kell hagyni, hogy kirobbanó formában van!

Sandra Bullock az elmúlt években kicsit visszavett a tempóból, karrierje helyett inkább a magánéletére koncentrált, minden idejét két gyermekének és szerelmének szentelte. Éppen ezért nagyon örültünk annak, amikor tavaly decemberben új Netflixes filmje, a Megbocsáthatatlan kapcsán végre visszatért és újult erővel ragyogott a vörös szőnyegre szegeződött nyughatatlan vakuk fényében.

Az 57 éves színésznő legújabb filmje, az Egyesült Államokban hamarosan bemutatásra kerülő, The Lost City sajtóturnéja úgy tűnik, hogy kezdetét vette, ehhez pedig természetesen tökéletes ruhaválasztás is dukált. A még most is szuper formában lévő Sandra egy többszínű Stella Jean ruhát választott, amihez meg kell hagyni, hogy nagyon jól passzol ez a csillogó Giuseppe Zanotti bokacsizma.

Sandra Bullock legfrissebb mozijában - ahol nemcsak az egyik főszerepet, de a produceri feladatköröket is magára vállalta -, olyan ismert sztárok mellett látható majd, mint Brad Pitt, Channing Tatum, vagy Daniel Radcliffe. A történet középpontjában egy tehetséges, ám zárkózott írónő áll, akit egy szép napon egy különc milliáros (Daniel Radcliffe) elrabol, remélve, hogy a nő majd elvezeti őt egyik könyve helyszínére és segít neki megtalálni az ősi város kincsét. A dzsungelkalandból nem szeretne kimaradni a romantikus kalandregények borítóhőse (Channing Tatum) sem, így bizonyítva rátermettségét a nő segítségére siet. Hogy mennyi kaland és váratlan helyzet vár rájuk? Azt a hazai premier után, azaz április 21-től te is megtudhatod!

A magyar szinkronos előzetessel búcsúznánk!


És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Sandra Bullock legjobb filmjei

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.