Sandra Bullock már nagyon bánja, hogy erre a szerepre egykor igent mondott

Sandra Bullock már nagyon bánja, hogy erre a szerepre egykor igent mondott
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Nem ez az első példa arra, hogy egy hangzatos forgatókönyv bizony nem garancia a sikerre!

A legtöbb színész életében akad olyan film, amit ma már legszívesebben kitörölne az emlékezetünkből, és nincs ezzel másként Sandra Bullock sem. A sztár többnyire szívesen és őszintén válaszol a riporterek kérdéseire, így mikor nemrég egy interjúban felvetődött a téma, hogy van-e olyan film, amit mára megbánt, Sandra a tőle megszokott nyitottsággal válaszolt:

Bár eddig senki sem jött ezzel, de én még mindig zavarban érzem magam azért, mert elvállaltam a Féktelenül 2-t. Nagyon lelkes voltam a témában, de semmi értelme nem volt. Lassú hajó, ami lassan egy sziget felé halad. Ezt az egyet kívánom csak, hogy bár ne vállaltam volna el

- vallott őszintén a színésznő.
Kép
forrás: InterCom

Az 1994-es Féktelenül sikere után sejteni lehetett, hogy Jan de Bont rendező nekifut még egyszer a témának és egy újabb izgalmas történetet hoz ki a dologból. Arra talán ő sem számított, hogy Keanu Reeves éppen aktívan turnézik majd zenekarával és nem fér bele az idejébe egy második rész elkészítése, így hát Sandra Bullock az 1997-es Féktelenül 2. – Teljes gőzzel cím alatt futó folytatásban már Jason Patric oldalán próbál egy hajó fedélzetén megküzdeni egy mindenre elszánt, bosszúszomjas programozóval. Érdekes, hogy míg a film első részét még két Oscar-díjra is jelölték - legjobb hangeffektus vágás és a a legjobb vágás kategóriában -, addig a folytatást annyira utálta a szakma és a rajongók is, hogy a legrosszabb filmeknek rendezett Arany Málna díjon összesen 8 kategóriában jelölték.


És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

8 színész, aki kimondottan utálta legikonikusabb szerepét

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!