Tudtad? Salma Hayek nem is akármelyik világhírű modell fiának a mostohaanyukája

Tudtad? Salma Hayek nem is akármelyik világhírű modell fiának a mostohaanyukája
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Salma Hayek ráadásul nagyon jó kapcsolatot ápol férje egykori szeretőjével.

Salma Hayek immáron 13 éve Francois-Henri Pinault milliárdos felesége, és bár az elején sokan kételkedtek abban, hogy kapcsolatuk tartósnak bizonyul majd, az elmúlt évek magukért beszélnek. A kettejük közt működő tökéletes harmónia pedig remek alapját adja az ő kis mozaikcsaládjuknak.

Salma Hayek az elejétől fogva mindent megtett azért, hogy a lehető legjobb viszonyt alakítsa ki férje gyerekeivel és úgy tűnik, hogy ez sikerül is neki, ugyanis nemcsak ők, de az exek is egyre inkább a szívükbe zárták a színésznőt.

Na de kezdjük az elején...

Linda Evangelista a '90-es évek egyik legfoglalkoztatottabb topmodelljeként vonult be a köztudatba, a gyönyörű kanadai lányért egyszerűen bolondultak a férfiak. Első és egyetlen házassága után, amit Gérald Marie-val kötött, Linda Kyle MacLachlan színésszel kezdett el randizni és bár vele is eljegyezték egymást, 1998-ban mégis szakítottak. Linda ezután Fabien Barthez, francia focista oldalán talált rá a boldogságra, rövidesen teherbe is esett, ám sajnos a 6. hónapban elvetélt. A tragédia után mély depresszióba zuhant, ezt pedig a kapcsolatára is rányomta a bélyegét, végül többszöri újrakezdés után 2002-ben elváltak útjaik. Pár évvel később, 2006-ban bombaként robbant a hír, hogy a 41 éves modell ismét babát vár, de nem kívánta elárulni, hogy ki a születendő gyermeke édesapja.

Kép
forrás: Getty Images

A modell 2006 októberében egy kisfiúnak adott életet, aki az Augustin James nevet kapta. Számos pletyka keringett azzal kapcsolatban, hogy valójában ki is lehet az apa, ám a válaszokra egészen 2011-ig várni kellett. Linda ekkor ugyanis már a nyilvánosság előtt vádolta meg Salma Hayek milliárdos férjét, Francois-Henri Pinault azzal, hogy bár nevére vette a gyermeket, mégsem tölt vele elég időd és a gyermektartás is igencsak csekélyke a várt havi 46 ezer dolláros apanázshoz képest. A hírverés a színésznőt nem lepte meg, ő ugyanis tudott arról, hogy férje még a megismerkedésük előtt kalandba bonyolódott a kanadai szépséggel.

Francois Henri Pinault és Linda Evangelista 2005-ben, Alexander McQueen 2006-os tavaszi/nyári kollekciójának a bemutatóján.
forrás: Getty Images
Francois Henri Pinault és Linda Evangelista 2005-ben, Alexander McQueen 2006-os tavaszi/nyári kollekciójának a bemutatóján.

Salma egyébként körülbelül egy évvel a modell fiának születése után, 2007 szeptemberében hozta világra Francois-Henri Pinaulttal egyetlen közös lányát, Valentinat. 2009-ben a pár hivatalosan is összekötötte az életét és azóta is a legnagyobb boldogságban élnek. Az évek alatt a hullámok is elcsitultak és egy nagyon jól működő mozaikcsalád épült ki a körülöttük. Ahogy azt egy tavaly nyáron megörökített pillanat is mutatja, a színésznő nagyon jó kapcsolatot ápol Linda Evangelista és férje közös gyermekével, Augustinnal, aki nem mellesleg nagyon hasonlít világhírű anyukájára.


És ha már a mozaikcsaládoknál tartunk, ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Exek itt, mostohagyerekek ott: 7 híres mozaikcsalád

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.