Tényleg visszafelé öregszik! Az 56 éves Salma Hayek fehérneműben érkezett új filmje premierjére - FOTÓK

Tényleg visszafelé öregszik! Az 56 éves Salma Hayek fehérneműben érkezett új filmje premierjére - FOTÓK
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Salma Hayek a tőle megszokott módon, újfent egy látványos darab mellett tette le a voksát.

Salma Hayek ha nem éppen valami szexi fürdőruhás képpel örvendezteti meg rajongóit az Instagramon, akkor a vörös szőnyegen próbál meg mindent megtenni azért, hogy újabb és újabb bizonyítékokat szolgáltasson arra, hogy egy nő 50 felett is lehet nemcsak zavarba ejtően szexi, de ha úgy hozza az alkalom, akár merészebb is.

Tegnap este Miamiban is hasonlóképpen tett és mondhatni szinte semmit sem bízott a fantáziára! Az 56 éves színésznő ezúttal a Magic Mike utolsó tánca című film premierjére volt hivatalos, ahova egy virágos hímzésekkel feldobott, fekete neccruhában érkezett, amit egy platform lábbelivel és a szett mellett csak pár apró részletnek tűnő kiegészítővel dobott fel. Az összkép láttán pedig nem tudunk szó nélkül elmenni amellett, hogy Salma Hayek még mindig milyen bomba formában van.

Kép
forrás: Getty Images

Az eseményen természetesen Channing Tatum is ott volt, aki ezúttal utoljára bújik a világhírű sztriptíztáncos szerepébe, így méltó módon lezárva a 2012-ben indult történetet.

Kép
forrás: Getty Images

Tavaly áprilisban derült ki az, hogy a magánéleti okok miatt egy időre visszavonuló Thandie Newtont Salma Hayek váltja majd a idők egy legszexibb kultfilmjének harmadik részében. A Steven Soderbergh által rendezett befejező rész 2023. február 9-én kerül bemutatásra a hazai mozikban.

Így most a film előzetesével búcsúznánk!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Salma Hayek a húszas éveiben

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.