Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Tényleg visszafelé öregszik! Az 56 éves Salma Hayek fehérneműben érkezett új filmje premierjére - FOTÓK

Tényleg visszafelé öregszik! Az 56 éves Salma Hayek fehérneműben érkezett új filmje premierjére - FOTÓK
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Salma Hayek a tőle megszokott módon, újfent egy látványos darab mellett tette le a voksát.

Salma Hayek ha nem éppen valami szexi fürdőruhás képpel örvendezteti meg rajongóit az Instagramon, akkor a vörös szőnyegen próbál meg mindent megtenni azért, hogy újabb és újabb bizonyítékokat szolgáltasson arra, hogy egy nő 50 felett is lehet nemcsak zavarba ejtően szexi, de ha úgy hozza az alkalom, akár merészebb is.

Tegnap este Miamiban is hasonlóképpen tett és mondhatni szinte semmit sem bízott a fantáziára! Az 56 éves színésznő ezúttal a Magic Mike utolsó tánca című film premierjére volt hivatalos, ahova egy virágos hímzésekkel feldobott, fekete neccruhában érkezett, amit egy platform lábbelivel és a szett mellett csak pár apró részletnek tűnő kiegészítővel dobott fel. Az összkép láttán pedig nem tudunk szó nélkül elmenni amellett, hogy Salma Hayek még mindig milyen bomba formában van.

Kép
forrás: Getty Images

Az eseményen természetesen Channing Tatum is ott volt, aki ezúttal utoljára bújik a világhírű sztriptíztáncos szerepébe, így méltó módon lezárva a 2012-ben indult történetet.

Kép
forrás: Getty Images

Tavaly áprilisban derült ki az, hogy a magánéleti okok miatt egy időre visszavonuló Thandie Newtont Salma Hayek váltja majd a idők egy legszexibb kultfilmjének harmadik részében. A Steven Soderbergh által rendezett befejező rész 2023. február 9-én kerül bemutatásra a hazai mozikban.

Így most a film előzetesével búcsúznánk!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Salma Hayek a húszas éveiben

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.