Salma Hayek estélyije menyasszonyi ruhaként is megállta volna a helyét: Zseniális szettre esett a választása

Salma Hayek
Forrás: Axelle/Bauer-Griffin/gettyimages
Facebook
Twitter
Pinterest

Salma Hayek stílusa mindig is kifogástalan volt, erre pedig legutóbbi ruhaválasztása is tökéletes bizonyíték.

A színésznő vasárnap a londoni Claridge's Hotelben tette tiszteletét, ahova egy lélegzetelállító fehér tüllruhában érkezett. Első látásra olyan volt, mint egy csodaszép menyasszony, a ruha habos részeit pedig kézzel készített csipke egészítette ki.

Bár Salma Hayek már elmúlt 56 éves, híresen tökéletes homokóra alakját még mindig szereti kiemelni, akárcsak dekoltázsát, amelyet most is megcsodáltak a jelenlévők. A hófehér darabot egy vékony fehér öv hangsúlyozta, a hatást pedig egy hozzáillő fehér táskával, egy gyémánt fülbevalóval és egy gyönyörű konttyal erősítette meg.

Kép
forrás: Karwai Tang/gettyimages

Az 56 éves színésznő olyan sztárokhoz csatlakozott az este során, mint Idris Elba és Kate Moss, hogy megünnepeljék a Vogue Edward Enninful új, Visible Man című memoárját. Természetesen Salmával tartott francia milliárdos férje, François-Henri Pinault is, aki felesével ellentétben sötét öltönyben jelent meg az eseményen.

Kép
forrás: Karwai Tang/gettyimages

A memoár egyébként az egyik legexkluzívabb iparágba enged betekintést, amely részletesen bemutatja, hogyan talált otthonra a fekete, meleg, munkásosztálybeli menekült Edward a divatvilágban, és hogyan tette le névjegyét.

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Híres nők és lányaik, akik szöges ellentéteik egymásnak

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok