Salma Hayek 56 éves, de ő volt a legdögösebb a LACMA vörös szőnyegén

Salma Hayek 56 éves, de ő volt a legdögösebb a LACMA vörös szőnyegén
Forrás: Presley Ann/Getty Images for LACMA
Facebook
Twitter
Pinterest

A mexikói-amerikai színésznő hatvanhoz közel sem riad vissza attól, hogy feltűnő ruhákat viseljen. És milyen igaza van!

Kétségtelen, hogy Billie Eilish és új szerelme, Jesse Rutherford keltették a legnagyobb feltűnést a LACMA Art+Film gálán, mivel ekkor debütáltak a vörös szőnyegen párként. Ám hiába viseltek pizsamát a Los Angeles-i eseményen, mégsem ők voltak az egyetlenek, akik bevonultak a divattörténelembe november 5-én. Salma Hayek ugyanis egy olyan ruhában érkezett meg a rendezvényre, ami tényleg gyakorlatilag semmit sem bízott sokat a képzeletre…

A színésznő egy zöld és rózsaszín árnyalatokban gazdag, ombre mintázatú modellt választott magának, amelyet strasszkövekkel díszítettek, éppen ezért szó szerint ragyogott a kamerák kereszttüzében. A testhezálló darabot övvel, könyékig érő kesztyűvel és elképesztően merész dekoltázzsal egészített ki a tervező, Alessandro Michele, míg Salma egy magabiztos, széles mosollyal koronázta meg az outfitjét.

Az 56 éves sztár egyébként nem véletlenül Hollywood egyik legnagyobb kedvence, hiszen köztudottan elutasítja a szépészeti beavatkozásokat: azt mondja, a mellei is kizárólag a menopauza következtében nőttek meg. Az idő múlása pedig egyáltalán nem zavarja őt, mert úgy gondolja, a nőknek nincs „lejárati dátuma”. Salmát az sem érdekli, hogy elkezdett őszülni a haja, sőt, büszkén vállalja ezt a közösségi oldalán. Azt vallja, a fehér tincsek a korral járó bölcsességet szimbolizálják.

Ennyit változott a színésznő egyébként az utóbbi években!

Galéria / 7 kép

Salma Hayek akkor & most

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!