Nem bírta ki: Ryan Reynolds egyetlen poszttal trollkodta szét Blake Lively MET-gálás szereplését

Nem bírta ki: Ryan Reynolds egyetlen poszttal trollkodta szét Blake Lively MET-gálás szereplését
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ryan Reynolds természetesen most is kitett magáért!

Május 2-án tartották a több szempontból is kiemelkedően nívós celebtalálkozónak számító MET-gálát. Az idei esemény házigazdái az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő, Regina King mellett a háromszor Tony-díjas Lin-Manuel Miranda, illetve Blake Lively és férje, Ryan Reynolds voltak. Utóbbi kettőse pedig mindent meg is tett azért, hogy maximális szinten kiszolgálják a sajtó igényeit, nemcsak a vörös szőnyegen, de a közösségi média platformjain is.

Blake Lively és Ryan Reynolds évek óta a legnagyobb trollpárosként futnak a köztudatban. A házaspár már szinte versenyt űz abból, hogy a legfrappánsabb módon ugrassák egymást a nyilvánosság előtt, a rajongók pedig imádják, hogy szinte nincs olyan alkalom, amiből ne tudnának viccet csinálni. Nem volt ez másként a MET-gála esetében sem, ahová Blake egy színváltós ruhában érkezett, amin azóta is ámul a világ, ám természetesen erről a kis antréról maga módján férjének is megvan a véleménye:

Soha nem felejtem el, ahogy Blake a másodperc töredéke alatt ruhát cserélt a vörös szőnyegen. Én nemrég lecseréltem a hidratálókrémem, de szinte biztos vagyok benne, hogy ez inkább egy lassan látható változás lesz, amit az emberek idővel hasonlóan értékelni fognak.

- fűzte a színész MET-gálás posztja mellé.

A többi képért lapozz az Insta-galériában!

Egy ilyen humorbonbon után pedig izgatottan várjuk majd a folytatást!


Blake Lively és Ryan Reynolds mellett persze volt nem is egy emlékezetes vörös szőnyeges pillanat!

Galéria / 12 kép

A 2022-as MET-gála legstílusosabb sztárjai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok