Neki semmi sem szent? Ryan Reynolds születendő gyermekével trollkodott, ettől már Blake Lively-nak sem őszinte a mosolya

Neki semmi sem szent? Ryan Reynolds születendő gyermekével trollkodott, ettől már Blake Lively-nak sem őszinte a mosolya
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Hamarosan világra jön Blake Lively és Ryan Reynolds a negyedik gyermeke.

Szeptember elején, egy vörös szőnyeges rendezvényen vált a nyilvánosság számára is egyértelművé az, hogy Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyermeküket várják.

A sztárpár a tőlük megszokott módon bár szerette volna a lehető legprivátabb keretek között élvezni a babavárás hónapjait, ám sajnos mindössze egy héttel a hivatalos bejelentés után paparazzik hada jelent meg a házuk előtt, hogy lencsevégre kapják a várandós színésznőt. Blake Lively pedig a lehető legfrappánsabb módon oldotta meg a helyzetet, és gyorsan posztolt is magáról az Instagramjára pár pocakos képet, hogy lerázza végre magukról a fotós vakuk éber őreit.

A dolog pedig annyira bevált, hogy az elmúlt hónapokban viszonylag kevés hír érkezett róluk. Így külön öröm, hogy a minap Ryan Reynolds, a The Kelly Clarkson Show-ban osztotta meg az újszülött érkezésével kapcsolatos gondolatait, ám persze mindezt a már tőle megszokott stílusban tette!

„Az elsőnél még mindent próbálsz tökéletesen csinálni, mindenre figyelsz, minden sterilizálva van. A negyediknél már csak azt mondod »Oké, jól van! Hát ez előfordul. Meg az is előfordul. Majd fel kellene söpörnöm vagy valami!« Szóval igen, most nem készültünk fel annyira erre. De nem akarok a feleségem nevében beszélnem, mert ő most éppen azon van, hogy minden rendben menjen, készen áll. És persze nagyon izgatottak vagyunk" - mondta a színész. Majd viccesen hozzátette, hogy „Egy kis plusz segítség lesz a ház körül, ezért is mentem bele".

A 46 éves sztárnak és gyönyörű feleségének egyébként három közös kislánya van: a 7 éves James, az 6 éves Inez és a 3 éves Betty. Ryan pedig nemrég egy interjúban elárulta, hogy titokban reménykedik abban, hogy ezúttal is lánya születik, mivel ő vérbeli lányos apukának vallja magát. Pár hete a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon vendégeként mesélt arról, hogy negyedik gyermeke érkezése miatt gondolkodott el először azon, hogy ideje lenne kicsit visszavennie a veszélyes jelenetekből.

„25 éve csinálok akciófilmeket, 12 csontom tört el, most volt a hetedik műtétem. Így elkezdtem újra átgondolni a dolgokat és rájöttem arra, hogy szeretnék továbbra is gyerekeimmel pörögni. Bettyt még a magasba tudom dobálni és imádja. Az lesz majd a probléma ha már nem tudom elkapni. Jelenleg ez a legnagyobb megoldásra váró probléma." - mesélte Jimmy Fallonnak.

A sztárpár negyedik gyermeke előreláthatólag 2023 elején érkezik majd, így addig minden bizonnyal Ryannek is lesz ideje arra, hogy kicsit átgondolja azt, hogy a jövőben is bevállal-e majd olyan filmes jeleneteket, amik mondhatni erősen súrolják a kaszkadőrmutatványok határát.

És ezt láttad már?

Galéria / 4 kép

Blake Lively és Ryan Reynolds története: ilyen az igaz szerelem

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.