Tudtad? Ryan Gosling megmentette a karrierjét, amikor nemet mondott erre a szerepre

Tudtad? Ryan Gosling megmentette a karrierjét, amikor nemet mondott erre a szerepre
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ryan Gosling színészi döntéseit úgy tűnik, nem a pénz, sokkal inkább a szakmai fejlődésének lehetősége befolyásolja.

Ryan Gosling neve kétségtelenül a Szerelmünk lapjaival vált világszerte is ismertté, ám azóta sikeresen levetkőzte magáról a hősszerelmes Noah szerepét, és egyre szélesebb skálán mutatja meg tehetségét. Ám nagyon úgy tűnik, hogy még így is vannak olyan alkotások, melyekre a jól csengő dollármilliók ellenére sem mondana igent!

Hollywood történetében nem egy olyan visszautasított ajánlatot tartunk számon, ami aztán olyan irányba vitte az adott film sorsát, hogy ma már elképzelni sem tudjuk azt, hogy egykor másként is alakulhatott volna. Nincs ez másként Ryan Gosling esetében sem, aki egykoron a Kaliforniai álom című romantikus musical mellett kötelezte el magát, hogy Emma Stone-nal karöltve kasszarobbantó sikereket és számos szakmai elismerést zsebeljenek be. A film ugyanis négy Grammy-, hat Oscar-, hét Golden Globe- és 5 BAFTA-díjat is hozott a stúdiónak a számos nemzetközi elismerés mellett. Megérte? Nem is kérdés!

Na de melyik volt az a szerep, amit Ryan Gosling dobott a Kaliforniai álomért?

Nos, a színész visszautasította Joker szerepét a szintúgy 2016-ban bemutatott Suicide Squad - Öngyilkos osztag című filmben, amit mint ahogy azt már jól tudjuk, végül Jared Leto kapott meg. És bár a Kaliforniai álom bevétel szempontjából jócskán lemaradt a DC-moziuniverzum 3. filmjétől, kritikai mércével nézve azonban messze túlszárnyalta a szuperhősfilmet, és talán egy színész karrierjében pont ez a mérvadó. A szakma és a közönség véleménye tehát Ryan-t igazolja, és meg kell hagyni, nagyon jól döntött, hogy egykoron inkább a tánccipőt választotta.

Bár Ryan Gosling esetében jól sült el a dolog, ám sajnos az éremnek két oldala van...

Galéria / 10 kép

Hollywood 10 elhibázott castingdöntése

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!