Ryan Gosling a Barbie forgatásán olyan oldalát mutatta meg, aminek létezéséről senki sem tudott

Ryan Gosling
Forrás: Christopher Polk/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A közelgő élőszereplős Barbie film története is biztosan elképesztő lesz, de már magáért a főszereplők megjelenéséért megéri mozijegyet váltani a filmre.

Margot Robbie alakítja majd Barbie babát, Ryan Gosling pedig Kent, annak is a szőke verzióját. A két sztár minden bizonnyal rengeteget nevet a film forgatásán, mert már önmagukban a ruhák, szettek és kellékek is igazán szórakoztatóak.

A most készült forgatási fotók a Los Angeles-i tengerparti sétányon készültek, ahol a két sztár a Mattel dizájnnak megfelelő öltözetben hasít görkorcsolyájával.

Margot Robbie szőke haja lófarokba kötve, mindkettejük fején színes napellenző. Ryan Gosling rózsaszín neon pólója és tarka mellénye meg shortja egy az egyben Margot fürdőruhájának és forrónadrágjának volt a párja, a csiricsáré szettekhez pedig neon zöld térdvédők és ugyanilyen görkorik dukáltak. Egészen elképesztő és bizarr látványt nyújt a színész ebben a szerelésben.

A Venice Beach-en forgatott jelenetek tanúbizonysága szerint igazán izgalmas, sportos megoldások is lesznek a filmben, mivel Goslingnak dublőre is volt a görkoris felvételeknél.

Ezt olvastad már?

Galéria / 18 kép

Filmek és sorozatok, amiket muszáj megnézned a Disney+ kínálatában

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok