Mikor láttad őket utoljára? Russell Crowe ritkán látott fiai jóképű pasikká cseperedtek - FOTÓK

Mikor láttad őket utoljára? Russell Crowe ritkán látott fiai jóképű pasikká cseperedtek - FOTÓK
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Az alma ismét nem esett messze a fájától.

Az Új-Zélandon született Russell Crowera 1992-ben, a Romper Stomper című filmben nyújtott alakítása után figyelt fel csak igazán Hollywood, majd pár kisebb sikerrel bemutatott alkotás után az 1997-es Szigorúan bizalmas meghozta számára a várva várt sikert, így senkit se lepett meg, hogy az 1999-es A bennfentes című filmjéért Oscarra jelölték. Ám a díjra még egy évet várnia kellett, ugyanis a Ridley Scott által rendezett, 2000-ben bemutatott Gladiátor volt az, amiért végül átvehette a Legjobb színésznek járó szobrocskát. Amit aztán olyan filmek követtek, mint az Egy csodálatos elme, a Börtönvonat Yumába, az Amerikai gengszter, A nyomorultak, vagy a Rendes fickók.

Russel Crowe karrierje tehát rendületlenül szárnyal, ám pár magánéleti sztorit leszámítva nem sok pletyka kering róla a nagyvilágban. Így talán azt is kevesen tudják, hogy az 57 éves sztárnak két nagy fia is van!

Na de kezdjük is az elején!

Russell 1989-ben, a The Crossing című film forgatásán ismerte meg Danielle Spencer színésznőt és hosszú időn át amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. Majd egy időre elválltak az útjaik, és bár 2000-ben a színész a Túszharc forgatásán összekavarodott egy kisebb időre Meg Ryannel, Danielle végül 2001-ben ismét egymásra találtak, és 2003-ban, Russell a 39. születésnapján feleségül vette Danielle-t. A frigyből pedig két közös fiú született: 2003-ban Charles, 2006-ban pedig Tennyson.

Kép
forrás: Getty Images

A pár 2012-ben különköltözött és végül 2018-ban mondták ki a válásukat. A színész egy interjúban elárulta, hogy máig nem érti, hogy miként futott zátonyra a kapcsolatuk és ő nyitott lenne arra, hogy egy szép napon újrakezdjék a dolgot. Volt neje viszont már lezártnak tekinti ezt a szerelmet és mindent megtesz azért, hogy közös gyermekeik semmiben sem szenvedjenek hiányt, így a lehető legnagyobb szeretetben és baráti viszonyban nevelik a fiúkat.

Na de jöjjenek is a srácok! Kattints tovább és nézd meg, hogy milyen jóképű kamasszá cseperedtek Russell Crowe fiai!

Galéria / 7 kép

Russell Crowe ritkán látott fiai jóképű pasikká cseperedtek

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Sztárok

9 időtálló stílustrükk, amire Julia Roberts évtizedek óta esküszik

Ezúttal Julia Roberts stílusválasztásai között néztünk körbe!

Kép
Sztárok

Így élt Audrey Hepburn élete utolsó hónapjaiban: szívszorító, hogyan telt utolsó karácsonya

Audrey Hepburn túl korán hagyta itt ezt a világot, megható, hogyan teltek utolsó hónapjai.

Kép
Életmód

10 film, ami kísértetiesen tökéletesen megjósolta módon, hogy mi vár ránk a jövőben

Nem hitted, hogy a mesterséges intelligencia egyszer majd valóban beférkőzhet a mindennapjainkba és nem csak a forgatókönyvírók képzeletének szüleménye? Nos, már tudod, hogy tévedtél.

Kép
Életmód

10 hiba, amit elkövethetsz az állásinterjún: nem csak a késés tilos!

Veled is előfordult már, hogy megpályáztál egy hozzád illő állást, ám később szomorúan vetted tudomásul, hogy még a második körbe sem jutottál be? Eláruljuk, nem feltétlen a végzettségeddel vagy a szakmai tapasztalatoddal lehetett a probléma. Nagyon sok hibát elkövethetünk ugyanis egy állásinterjún, akaratlanul is.

Kép
Sztárok

Akinek még Sandra Bullock se tudott ellenállni! Ezekkel a híres nőkkel randizott az elmúlt évtizedekben Chris Evans

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!

Kép
Életmód

A mesterséges intelligencia megjósolta a 2024-es Oscar-gála győzteseit: vajon igaza lesz?

A mesterséges intelligencia beleásta magát az esélylatolgatásba, és úgy döntött, megosztja velünk, hogy szerinte hogyan is fog végződni az idei Oscar-díjátadó!