Mikor láttad őket utoljára? Russell Crowe ritkán látott fiai jóképű pasikká cseperedtek - FOTÓK

Mikor láttad őket utoljára? Russell Crowe ritkán látott fiai jóképű pasikká cseperedtek - FOTÓK
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Az alma ismét nem esett messze a fájától.

Az Új-Zélandon született Russell Crowera 1992-ben, a Romper Stomper című filmben nyújtott alakítása után figyelt fel csak igazán Hollywood, majd pár kisebb sikerrel bemutatott alkotás után az 1997-es Szigorúan bizalmas meghozta számára a várva várt sikert, így senkit se lepett meg, hogy az 1999-es A bennfentes című filmjéért Oscarra jelölték. Ám a díjra még egy évet várnia kellett, ugyanis a Ridley Scott által rendezett, 2000-ben bemutatott Gladiátor volt az, amiért végül átvehette a Legjobb színésznek járó szobrocskát. Amit aztán olyan filmek követtek, mint az Egy csodálatos elme, a Börtönvonat Yumába, az Amerikai gengszter, A nyomorultak, vagy a Rendes fickók.

Russel Crowe karrierje tehát rendületlenül szárnyal, ám pár magánéleti sztorit leszámítva nem sok pletyka kering róla a nagyvilágban. Így talán azt is kevesen tudják, hogy az 57 éves sztárnak két nagy fia is van!

Na de kezdjük is az elején!

Russell 1989-ben, a The Crossing című film forgatásán ismerte meg Danielle Spencer színésznőt és hosszú időn át amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. Majd egy időre elválltak az útjaik, és bár 2000-ben a színész a Túszharc forgatásán összekavarodott egy kisebb időre Meg Ryannel, Danielle végül 2001-ben ismét egymásra találtak, és 2003-ban, Russell a 39. születésnapján feleségül vette Danielle-t. A frigyből pedig két közös fiú született: 2003-ban Charles, 2006-ban pedig Tennyson.

Kép
forrás: Getty Images

A pár 2012-ben különköltözött és végül 2018-ban mondták ki a válásukat. A színész egy interjúban elárulta, hogy máig nem érti, hogy miként futott zátonyra a kapcsolatuk és ő nyitott lenne arra, hogy egy szép napon újrakezdjék a dolgot. Volt neje viszont már lezártnak tekinti ezt a szerelmet és mindent megtesz azért, hogy közös gyermekeik semmiben sem szenvedjenek hiányt, így a lehető legnagyobb szeretetben és baráti viszonyban nevelik a fiúkat.

Na de jöjjenek is a srácok! Kattints tovább és nézd meg, hogy milyen jóképű kamasszá cseperedtek Russell Crowe fiai!

Galéria / 5 kép

Russell Crowe ritkán látott fiai jóképű pasikká cseperedtek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.