Tripla sárm! Russell Crowe fiaival posztolt közös fotót - az idősebbik a színész kiköpött mása

Tripla sárm! Russell Crowe fiaival posztolt közös fotót - az idősebbik a színész kiköpött mása
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Russell Crowe úgy tűnik a munka mellett is figyel arra, hogy elég idő jusson a családjára is.

A több mint 10 éven át húzódó se veled, se nélküled románc után, Russell Crowe 2003-ben végül feleségül vette Danielle Spencer színésznőt. Szerelmükből két közös fiú született, ám az idilli családi hangulat sajnos nem tartott sokáig és a sztárpár 2012-ben szakított egymással. Ennek ellenére a legnagyobb egyetértésben és szeretetben nevelik fiaikat, akik még most se hagynának ki egy közös utazást sem imádott apukájukkal.

Russell Crowe éppen Rómában forgatja legújabb, The Pope’s Exorcist című filmjét, melyben annak a Gabriele Amorth nevű katolikus papnak a bőrébe bújik majd, aki a pápa és a Vatikán kinevezett ördögűzője volt és közel 60 éven át több tízezer ördögűzést végzett el.

Az európai munkára a színészt nemcsak édesanyja és 31 éves barátnője, Britney Theriot kísérte el, hanem két fia, a 18 éves Charles és a 16 éves Tennyson is. Az 58 éves ausztrál sztár pedig lelkesen posztol a programokról, bemutatva az olasz főváros legszebb helyeit, ám a rajongókat kétségtelenül Russell, fiaival készült közös képe hozta a lázba legjobban. Főleg azért, mert az idősebbik fiú, Charles világhírű apukájának kiköpött mása. Ugye?

A színészt egyébként 2022-ben két filmben is láthatjuk majd, ugyanis Zac Efron és Bill Murray mellett ő játssza majd a főszerepet a The Greatest Beer Run Ever című moziban, illetve a The Georgetown Project című thriller is még idén kerül bemutatásra.

És ha már Russell Crowe fiainál tartunk, ezt az előtte-utána galériát se hagyd ki!

Galéria / 5 kép

Russell Crowe ritkán látott fiai jóképű pasikká cseperedtek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok