Robbie Williams lánya irgalmatlanul cukin énekel

Robbie Williams lánya irgalmatlanul cukin énekel
Forrás: Getty

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Az énekes elképesztően aranyos videót osztott meg hatéves kislányáról, aki éppen édesen énekel. Lehet, hogy belőle is sztár lesz?

robbie williams
forrás: Getty

Az X faktor jelenlegi mentoraként helytálló Robbie az Instagram felületén osztotta meg a címben említett videót. A legidősebb gyereke határozottan babérjaira ül és amint a felvételen is jól látható, éppen egy stúdióban ülnek együtt. A The Take That exénekese nagyokat néz, miköben a kislánya újraírja kedvenc altatóját.

Teddy mellett Robbie-nak és feleségének, Ayda Fieldnek van még egy fia, Charlton és egy kislánya, aki a Coco névre hallgat. Utóbbi még nagyon picike és mostanában osztották meg róla az első fotót is. Talán nemtúl meglepő, hogy a sztárpár utolsó gyermeke, aki szeptemberben látott napvilágot, béranya segítségével jött a világra. Ez úgy tűnik, nem csak Kardashianék esetében sikeres megoldás, hanem a többi sztár esetében is.

Robbie felesége, Ayda így nyilatkozott: “A család sokféleképpen összeállhat és ez a kis hölgy, aki biológiailag a minék, egy elképesztően csodálatos béranya segítsével lehet közüttnk. Örökké hálásak leszünk neki! Áldottak vagyunk, amiért ő is köztünk lehet.”

Azt láttad, amikor...

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!